Novo!

“Rahmetli bojna”, ili “Bojna Čavoglave”!

Ako je po Bibliji i po spisateljima, pjesnicima, književnicima i običnim pukom, pa i pričama koje su kružile, oko nas nemir koji je ušao u male ljute bojovnike, je dovoljna količina gorčine koja nas mori svaki dan. A Srbima paniku nosi. Ako netko umišlja da je Hrvatska slobodna, neka se ide odmoriti od pomisli, jer je četnik na svim pozicijama u hrvatskim institucijama. Od Orepića, pa nadalje slijedom redosljeda Grčić, Pupovac, Stanimirović, Opačić, SKH, UDBA, i aljkave institucije, kojima ime nije vrijedno spomena. Sitnozuba stoka koja je ušla u Sabor je najblaže rečeno sotonski nastrojena, drogirana, pijana, nastrana, i nadasve smanjenog kvocijenta da ništa ne mogu poduzeti u domeni ikakvih promjena.

Ono što nedostaje kod nas jeste okidač koji bi promijenio odnos snaga, kojima nije za zamjeriti, jer je bol svakidašnja ponekad prevelika, pa se diže Oluja, nad onim koji to nije zaslužio. Pridaje se pažnja nevažnim likovima, koji su nanijeli veliko zlo Hrvatskoj Domovini.

Ne zaboravimo nikada žrtve koje su pale za nju kao i poslijeratne koje su daleko veće, nego one u Domovinskom ratu. Pitajte se dragi čitatelji:

  1. je li rat ikada prestao?
  2. jesmo li usporili umiranje?
  3. je li radijacija izmjerena u Slavoniji?
  4. jesu li BoT izmjereni u Slavoniji i Herceg Bosni?
  5. jesu li pronađene sve žrtve nestale u Domovinskom ratu?
  6. je li isplaćena ratna odšteta za žrtve iz Domovinskog rata?

Činjenica jeste ta: generali hrvatski reagiraju, onako kako Srbi ne razumiju, a to je jezikom pobjednika. Uljuljkali smo se malo gospodo generali. Srpski specijalistički rat (ratovanje) jeste zasnovan na mlitavljenju Domoljubnih snaga ili provociranju istog dok ne iskoči iz tračnica, i ne počini suicid, ili kazneno djelo. Bolest nastaje usljed frustracija i lijekova koji nisu provjereni po listi HZZO. Istina ponekad boli a to je da je djelatnik SAO Krajine, ministar koji je taj naputak dao i proslijedio svim onima koji nešto žele uništiti u Hrvatu, a to je dobro srce. Srbin ga nikada nije imao, jer ga jer izjela mržnja prema Hrvatu, i njegovu Domu. Sjetimo se Vukovara, Srebrenice i Škabrnje, i svih silovitih ubojstava, koja nisu do dan danas procesuirana.

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: