Novo!

Rat se protiv Hrvata, vodi preko TV Kuća i iz njih!

Manipulacija i indoktrinacija nisu vidljive osobama koje su manipulirane i/ili indoktrinirane. U nametnutom svijetu konzumerizma ljudi postaju laka meta uvjeravanju, indoktrinaciji, propagandi, ispiranju mozga, kondicioniranju itd. Posebno je to vidljivo na našim vrlim televizijskim programima poput RTL, RTL 2,NOVA TV,HTV 1,HTV 2,HTV 3, koji su toliko razarajući, da nas uopće ne treba čuditi stanje naše nacije. ŠTO NAM TO POKUŠAVAJU PRODATI? Naravno da nisu svi podlegli učincima Specijalnog rata koji se vodi pomalo kaotično (u zadnje vrijeme se primjeti), no nisu svi niti imuni na njegove efekte, i sasvim je sigurno da postoji i ono zdravo tkivo hrvatske mladeži koja razumije i vidi što se plasira preko TV programa. I hvala dragom Bogu da je tako…Učinci subliminalnih podražaja su potvrđeni na velikom broju mjerljivog ponašanja koje seže od kratkih semantičkih učinaka do ozbiljnih učinaka na emocionalan život i ponašanje. Ćirilica!?-NE HVALA!

Granica između informacija koje svjesno primamo i onih koje opažamo podsvjesno (subliminalno) se naziva perceptivna granica. No što se događa sa nama vjernim konzumentima svakojakih svjetlosno-zvučnih igrica koje se uredno nude svaki dan, svako veče? Ono što se nalazi ispod praga svijesti sadržava poticaje i nakane i sve vrste osjećaja. Granica između informacija koje svjesno primamo i onih koje opažamo podsvjesno (subliminalno) se naziva perceptivna granica. Nije slučajna tolika zaokupljenost komunizmom, Titom i nezdravim jednopartijskim sistemom. To sjeme nam se sije,u svakoj prilici,u svakom trenutku. Kao da se prije 24 godine nije dogodio Domovinski rat i kao da Hrvatska nije bila poprište krvavih bitaka, masakra naroda od djece do staraca i žena! Nešto definitivno nije u redu…Hrvate se nagovara na AMNEZIJU i to kolektivnu, a u Srbiji djeca uče o Srbskom Dubrovniku! Zagovara se Region, a učesnici Domovinskog rata moraju prije odlaska u Bosnu ili neku drugu zemlju (ne daj Bože Srbiju) dobro provjeriti da li im se ime nalazi ne nekakvom popisu kojeg je napisao Savo Štrbac, Teršelićka ili “veliki magister veleizdaje Vesna Pusić”! A što je nadalje uslijedilo? Ovo: Svak onaj koji se protivi kolektivnoj amneziji Hrvatskog naroda, se proglašava fašistom, nacistom. Svaki Domoljub koji voli svoj narod se proziva tim nazivima. I onda se pitamo odakle je sve počelo? Stožeru za obranu Vukovara – i ovaj put kapa do poda. Čini se kako se nakon svega i što se dalje šuti o agoniji u Vukovaru, to se Vukovarci jače povezuju sa ostatkom Hrvatske.

 

 

3 Comments on Rat se protiv Hrvata, vodi preko TV Kuća i iz njih!

  1. Stipe // 08/05/2018 at 21:42 //

    Pozdrav! Nemojte mi zamjerit stvarno ovo govorim kao konstruktivnu kritiku. Vidim kako ste veliki domoljub sa izrazitim osiecajem za pravdu i stoga mi se cini jos vaznie upozoriti vas na danasnji pravopis koim se koristi kao sluzbeni u nasoj vrloj republici. Vukovski novogovor ima malo toga sa hrvatskim. Preporucam vam radove Mate Šimunđića o korienskom pisanju i hrvatskom pravopisu kao i njegovu knjigu “Hrvatski smrtni put”. Liep pozdrav

  2. Zašto više uopće plaćamo TV pristojbu? Jesmo li mazohisti?

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: