Novo!

Razotkrivamo Vrhovni sud! Pravo ime Kapetana Dragana nije Dragan Vasiljković već Daniel Stilen i pripadnik je britanske obaveštajne službe!

Daniel Stilen će tužiti hrvatsku državu i naravno dobiti veliku odštetu koju će platiti hrvatski porezni obveznici. A platit će, jer ni nakon 28 godina velikoj većini hrvatskog naroda, poreznim obveznicima, mozak nije uspio prevaliti put od guzice do glave. Dragan će na slobodu, a bolesni Merčep u zatvor jer mu je ”hrvatski” Vrhovni sud povećao kaznu na sedam godina… obrazloženje – nije spriječio zločin nad Srbima koji su napadali Hrvatsku!!??

Kapetan “Dragan” je, kao i mnogi drugi, bio samo medijska ikona. Nikakav kapetan …. bio je upravnik rudnika robova u Africi, čovjek britanske obaveštajne službe …

Knjiga ”Politika pod kontrolom stranih obavještajnih službi”, autora dr. Vladimira Stojkovića, otkriva strogo poverljive dokumente iz 1972. godine o budućem formiranju političkih stranaka na području SFRJ, a pod kontrolom tima u službi ”bezbednosti” na čijem se čelu nalazio Gojko Šušak, bivši ministar odbrane u Vladi Republike Hrvatske.

Sa ove vremenske distance, a opet kroz svjedočenja glavnih junaka tih događaja, zanimljiv fenomen je i suradnja političkog i sigurnosnog obaveštajnog srpskog i hrvatskog establišmenta.

 

Kapetan Dragan

Jedan od njih je Daniel Stilen iz britanske obaveštajne službe, nekadašnji upravnik robova u rudnicima u Africi u narodu poznatiji kao Cap ili Kapetan Dragan alijas Dragan Vasiljković. Radi se o reality zvjezdi, medijskoj ikoni, kao što su Vuk Drašković, Vojislav Šešelj, Aleksandar Vučić, Aleksandar Vulin i mnogi drugi.

Iz jednog izvještaja Mile Martića:

”Proterivanjem tzv dobrovoljaca i uvođenjem ratnog režima obezbeđenja teritorije sprečena je komunikacija preko Krajine, komunikacija sa kampom „Alfa“ tzv kapetana Dragana i tajnim skladištima odakle se naveliko vršio šverc oružjem i ostalim ratnim materijalnim sredstvima… u Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, čak i na Metohiju i Kosovo…

….Sada nema nikoga, onaj peder kapetan Dragan mi uzeo pancir i blindirani auto i zbrisao na vreme, pička mu materina pederska, osetio kurva gusto, šminker…”

Reality se nastavlja

KAPETAN DRAGAN USKORO IZLAZI NA SLOBODU Vrhovni sud Vasiljkoviću ublažio kaznu: ”Nije kriv za četiri, već za dva kaznena djela”, piše britanski ili židocionistički Jutarnji list. Tako između ostalog piše da je Vrhovni sud osudio Vasiljkovića na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od 13 godina i šest mjeseci, a s obzirom da mu se uračunava vrijeme koje je proveo u ekstradicijskom pritvoru, čini se da će ‘Kapetan Dragan’ uskoro na slobodu.

Naravno, da će na slobodu, a u ‘pritvoru ili splitskom zatvoru’ mu je bilo kao kod kuće, imao je specijalni tretman, specijalnu hranu… kako se Daniel Stilensam pohvalio u pismu koje smo objavili.

”Kapetan Dragan” će i tužiti hrvatsku državu i naravno dobiti veliku odštetu koju će platiti hrvatski porezni obveznici. A platit će, jer velikoj većini hrvatskog naroda –  poreznih obveznika, ni nakon 28 godina mozak nije uspio prevaliti put ili dionicu, od guzice do glave.

 

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

4 Comments on Razotkrivamo Vrhovni sud! Pravo ime Kapetana Dragana nije Dragan Vasiljković već Daniel Stilen i pripadnik je britanske obaveštajne službe!

 1. Ivan Čavrak // 09/07/2018 at 21:12 // Odgovori

  Moj mozak je to poodavno prevalio, pa se na mene i masu sudionika Domovinskog rata ovo ne odnosi. Ne vrijeđam se, no međutim “ZNA SE” tko je stvorio Hrvatsku i da je u tom postupku “Tuđman bio prihvatljiviji od mnogih”, kome? i to se zna, kada su na osnivačkoj skuštini u Zagrebu sjedili Manolić i Boljkovac.. A sada me slobodno ispljucajte zbog ovog, da oprostite “JEBEMESE”. Dok sam ja njihove ranjene koji su kukali “nemojte me klati, nemojte me klati” predavao našoj VP i poslije ih nalazio u čistu i bijelu krevetu, zamotane i zbrinute u Gradskoj bolnici,oni su moju braću po oružju poklali u Vukovaru, isto kao 1945, u Zagrebu i Sisku. A o sudjelovanju Francuske, Engleske i inog smeća EU u stvaranju I., II. i sada kako namjeravaju III: Jugoslavije, i to se poodavna zna. “JEBOMEPAS” ako se u slijedećih 10 godina (a nadam se toliko najmanje još živjeti ako Gospodin to dozvol) ne stvori prvo ekonomska unija tzv. “REGIONA” ukljućujući i Hrvatsku (kojoj će se prodavati muda za bubrege da smo neka vodeća sila) a od toga do neke nove Titoslavije, ili još bolje rećeno VUKOSLAVIJE ili SRBOSLAVIJE ili nekog takvog sranja, samo je daleko ko ona rana mog izvidnika, tanje nego ženska vlas kose, i to one plave. Kažu da su one najtanje. Ovu zemlju može spasiti samo IV. REICH, ništa drugo. Čini mi se da se Ustaška organizacija malo “rano” raspustila.

  • JO Zo // 13/10/2018 at 10:08 //

   Tako je Ivane, samo 4. Reich moze spasiti Hrvate i posteni narod Evrope!!!

 2. Milan Boban // 09/07/2018 at 23:27 // Odgovori

  Kliknite na priloženi link i uživajte u gledanju povijestnih znakovlja NAŠE NEZABORAVNE NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE..
  http://otporas.com/otvorite-prilozeni-link-i-uzivajte-u-gledanju-hrvatskih-znakovlja-nase-nezaboravne-nezavisne-drzave-hrvatske/

 3. ne…PRAVO IME MU JE DRAGAN VASILJKOVIC A UMJETNO JE DANIJEL STILEN…TO JE UDBA DODJELILA ,PA SE TAKO ZOVE I U AUSTRALIJI

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: