Novo!

Riba smrdi od glave!

 

unnamed

Britanci su oduvijek bili dvolični; jedno misle, drugo govore a treće rade. Tako su oni Hrvatima bili obećali da će ih primiti kao ratne zarobljenike i zaštititi od odmazde titinih partizana. Na osnovu tog obećanja HDV je napisala “Memorandum Hrvatske Državne Vlade” i preko ministra dra. Vjekoslava Vrančića i kapetana Bojnog broda Andrije Vrkljana poslala taj Memorandum Savezničkoj upravi u Italiju, a kada su ovi hrvatski predstavnici došli do njih, britanci su ih uhapsili. Vidi knjigu dra. Vrančića: “S BIJELOM ZASTAVOM PREKO ALPI”. Buenos Aires 1953.

Uopće me ne čudi da su britanci prvi presudili EU-niji. Oni su narod koji je u pravom smislu uvijek njegovao prave nacifašističke vrijednosti života.
No to je bilo tada. Što se događa danas? britanska politika je svuda zastupljena i prosutna, od našeg Sabora, MUP-a pa sve do državnih institucija. Nerijetko je da i novinari, surađuju, za sitniš sa “tihim okupatorima” kako sam ih nazvao prije desetak godina. Jer nije uopće slučajno, učiti engleski u školama, postavljati ga za jedini jezik sa kojim se treba komunicirati diljem svijeta, a ostale jezike malih naroda gaziti, gasiti, i trovati stranim izrazima. Njihov slogan je: Speak English or Die! To je istina. Jer kako drugčije nazvati, kulturu kojoj je u cilju destrukcija, grabež za tuđim bogatstvom, kao i opća kontrola nad politikom i sigurnosnim strukturama.
Popustljivost naših političara i predsjednice, nije za začuditi, jer dok je vrijeme obećavanja, i izgovaranja laži, svi su tu obučeni, sa punom “ratnom spremom”.
Al kako kažu naši stari ljudi: Bolje biti sam, već u lošem društvu.
A pošto starost ne ću dočekati, kazao bih im samo: Ovo je Hrvatska. Poštuj Hrvatsku, pričaj hrvatski ili odlazi iz nje.
Izvor: Stric Ivan i Otporaš
Žig
Oglasi

1 Comment on Riba smrdi od glave!

  1. Ovaj gore navedeni tekst je vrijedno pročitati i još vrijednije se staviti u odraz onog vremena kada je Britanija – ne želim više reći velika, jer ona to više nije – bila za Hitlerovu Njemačku, što i gore priložena slika svjedoči.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: