Novo!

Riječ dvije, o komunističkim vampirima!

smrt komunizmu

Zašto komunistički vampiri postoje?

Vampiri postoje, (komunisti) zapravo ustali su, da opravdali svoje postojanje i sprali zločine koje su napravili hrvatskom narodu. Čim se zagrebe malo pod površinu njihove zločinačke prošlosti, počinjenih zločina i postojanja kao ideologije uopće-dižu se na zadnje noge počevši od polupokretnih partizana.

Niti jedan drugi razlog ne postoji:

-zazivaju fašiste, naciste no od njih nema gorih niti okrutnijih.

-njihovi nasljednici, se ponašaju kao odabranici i  po njima  dužno smo im mi koji smo prozvani njihovom zlom ideologijom i ponašanjem- služiti!? No tu su se malo prevarili.

-rođeni su kao pripadnici jednog naroda, da bi sutra pogazili vjeru, prodali duše, pa ako treba, i planet na kojem žive, ako bi od toga imali koristi-materijalne naravno.

Dokaz u prilog tome jeste SDP i lijevo krilo HDZ, te sve strukture naslijeđene iz bivše Jugoslavije!

NO PASARAN!?

Vaše mame će ipak popustiti!

Pošto će mo za koji dan početi slušati bljuvotine, što je i koji SDP-ov zastupnik pokrao, kakve gnjusne stvari je činio, moram se zapitati, da li će mo ostati kao i do sada letargični, sa čepićima u ušima, ili će mo odreagirati onako kako to nepisani ljudski, moralni, Biblijski i zakoni republike Hrvatske nalažu. Ovi zadnji zakoni su malo prekrajani jer omogućavaju pljačku, progon branitelja, zatvaranje pravednika i prisilno liječenje u psihijatrijskim ustanovama.

Što će učiniti Sabor Rep. Hrvatske?

Da li će zdušno šutjeti kao i do danas, ili će dignuti glas za malog čovjeka?

Ne trebaju nam veličine u vidu generala i njihovih zamjenika, kojih nigdje nema kada se lome koplja, koji su izvlačili novac iz ustanova, i stranaka gledajući isključivo osobnu korist. Ne trebaju nam generali, dok su ratnici ginuli bez trunke sućuti. A ne trebaju nam niti ovi koji su imali otvoreni biznis sa srbskom stranom u vidu šverca nafte i drugih stvari u vrijeme najljućih borbi za Hrvatsku slobodu.

Čini se da je zakon rađen njima po mjeri. I oni su generali? Ne to su moralni patuljci, nule od ljudi, i prodane duše. Trebaju nam mali ljudi koji se nisu mijenjali 20+ godina a koji su Heroji našeg naroda. No takve je, Vladajućima SDP i HDZ proglasiti Herojima Domovinskog rata, ipak Sizifov posao, jer od toga ONI ne bi imali nikakve materijalne koristi. Za to nam ih ne daju. Zatvorene ih drže, ne daju nam niti nadu u boljitak, niti drže svoju riječ koju daju u predizbornim vremenima. No ipak, podpalili su sebi fitilj na buretu baruta, na kojem uzgred sjede.

Što nam treba?

Evo ovo nam treba. Kao bolesniku lijek, palim bojovnicima utjeha- da nisu zalud ginuli!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: