Novo!

SIP-a je vrlo aktivna u RH, kao i druge Službe, jer Hrvatskom upravljaju MI6 i Francuska TS.

Šef SIP-e, Anđelko Hrgić je na tjeralici od Njemačke zbog proganjanja i ubojstva hrvatskih emigranata. Ljetuje u RH na Viru, gdje ima vikendicu, ali hrvatskoj policiji ne pada na pamet da ga privedu zbog njemačke tjeralice. Poznat je što na radnom mjestu neprimjerene filmove. Šef SIP-e je Hrvat, kao da ne budu svi Muslimani. On je davno radio za SDS BiH, pa je kao takav nastavio raditi za SIP-u, a koja bi se trebala baviti i anti/terorizmom. Međutim on je organizirao prisluškivanje i praćenje hrvatskih političara i Vladinih dužnosnika, jer SIP-a ima više punktova u RH, a za koje SOA ili zna ili ne želi znati.

SIP-a je vrlo aktivna u RH, kao i druge Službe, jer Hrvatskom upravljaju MI6 i Francuska TS. Na čelu SOA-e je osoba, za koju je garantirao Gotovina, a to su “francuski prijatelji”. Zna se što mislim. Tako u tom preplitanju su i suradnici srpske BIA-e, kojih ima kao korova u svim segmentima Vlasti u RH. Na taj način je zaštićena SIP-a i Anđelko Hrgić, kao i svi drugi što rade protiv RH. Da smo u ratu imali takvu Službu kao SOA-u, rat bi sigurno izgubili. Danas se vodi jedan drugi rat, u kojem zbog SOA-e ga sigurno gubimo.

Izvor: Dobri Duh Hrvatske

1 Comment on SIP-a je vrlo aktivna u RH, kao i druge Službe, jer Hrvatskom upravljaju MI6 i Francuska TS.

  1. Milan Boban // 17/10/2017 at 07:45 //

    Dio izreke Brune bušića Rudolfu Arapaviću u pismo 27. svibnja 1978. godine:
    “…Ti premnogo važnosti daješ pisanoj riječi, zapravo ona je tebi sve, iako sam znadeš da pisana riječ sama za sebe nije ništa. Jednom si mi pisao koliko tiskarski stroj znači gerilcu. To je uredu, samo treba postojati gerilac. Tebe su stare ustaše pomagale dok su mislile da iza tvoga pisaćeg stroja ima još nešto”. Uvodna stranica v.
    Bruno Bušić, London, 27. svibnja 1978.

    Izvor: Knjiga Rudolf Arapavić “TOP SECRET DL 229503 – Udba i njeni suradnici (prema tajnim izvještajima), HB PRESS – Washingron, D.C.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: