Novo!

Skojevci iz Beograda dolaze u Srb!

TEŠKI MEĐUNARODNI INCIDENT! POVREDA, UNUTARNJIH POSLOVA HRVATSKE!

Skojevci iz Beograda dolaze u Srb pozvati narod na “rušenje proustaške vlasti”!

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) najavio je sudjelovanje u “središnjoj manifestaciji u Srbu podovom obilježavanja godišnjice 75 godina od ustanka naroda Hrvatske”.

Riječ je o “revolucionarnoj omladinskoj marksističko-lenjinistička organizaciji koja djeluje na prostoru bivše Jugoslavije. SKOJ je obnovljen 1992. godine kao omladina Nove komunističke partije Jugoslavije (NKPJ)”, navode na stranicama svojeg mrežnog sjedišta.

Na skupu će se prisutnima obratiti “Prvi sekretar SKOJ-a i član sekretarijata Nove komunističke partije Jugoslavije, drug Aleksandar Đenić”. Iz Srbije će krenuti oko 1000 ljudi, a pored komunista iz Srbije, s nama će biti i potomci Šeste ličke udarne brigade Nikola Tesla, s predsjednikom generalom Andrejem Rašetom (nekadašnjim komandantom Zagreba), kao i SUBNOR Beograda, s pukovnikom Borom Ercegovcem “(nekadašnjim komandantom Karlovca)”, navode iz SKOJ-a. (Narod.hr)

Ukoliko ih hrvatska policija ne zaustavi već na granici sa Srbijom, onda bi ih zajednički trebale zaustaviti sve udruge hrvatskih dragovoljaca i branitelja na ulazu u Srb.

Izvor: Dobri duh Hrvatske

Stric Ivan!

Oglasi

3 Comments on Skojevci iz Beograda dolaze u Srb!

  1. Hrvat Hrvatinic // 23/07/2016 at 14:52 //

    Cetnici nemaju sto dolaziti u Hrvatsku i u Srb !!!

  2. Sad je na nama red da ih dočekamo, novi ni stari komunisti nemaju što tražiti u Hrvatskoj. Tko ih god pusti preko granice taj je izdajnik naše države. U Poljsku, Mađarsku i u više zemalja nebi pustili takve šuge, ako bi to Hrvatska učinila, mislim da bi tu bilo svašta, našim Braniteljima je voda do grla. Branitelje ne štitite, dosta ih je već umrlo, ali znajte? Ovi koji su još tu, uključujući nas kojima su očevi dali živote za HR, punite nas do explozije, u kojoj će te i vi da letite visoko!

  3. Branko // 24/07/2016 at 07:09 //

    Dočekati ih i ubiti boga u njima, demolirati da ih vlastita mater neće prepoznati.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: