Novo!

Slučaj Dino Molnar, ubijenog policajca, nije gotov! Istraga još uvijek traje…

Samostalni istražitelj i novinar istraživač Miro Matijević vrijedno radi na slučaju i već je došao do važnih otkrića. Sam Miro kaže da ne će ostaviti slučaj na ovome i tvrdi da će razotkriti mafiju u policijskim redovima, jednako onako kako je Dino naslutio te je zbog toga bio ubijen. Dino Molnar rođen 31.01.1986.-21.01.2013. Osnovnu školu završio u Podturnu a srednju za tehničara računarstva u Čakovcu sa odličnim uspjehom. Mladi policajac koji je ustrijeljen hitcem u glavu, još nije našao svoj mir. Istraga koja je bila kratka, bez obdukcije i drugih kriminalističkih vještačenja, prema ocu njegovu bi se trebala ponovo pokrenuti.

Evo priče: Koga god pitaš svi govore onako, sa 50% mogućnosti ili šute. Prijatelji koji su to čuli su odmah rekli: Dino se nije ubio! Govorio je Dino o tim autima kako se kradu i novi papiri rade da će on to sve raskrinkati itd. Ali nije uspio, mislio je da to samo na filmovima postoji da te netko može ubiti radi toga. Da. Dino je ubijen. Sada se znade da policajci uopće nisu zaštićeni, i da je mafija jača od pravne države.

Traktor sa kojim je šlepan Dinov auto, je dovežen negdje iz sela.

 

Čitajte i pratite:

Silikonski odljevci

Brata Dinova koji je također bio policajac nisu pustili blizu dok je god istraga trajala. Prijatelji tvrde da Dinov brat i dalje sumnja, te kako po njemu istraga nije dovršena. Naravno da nije gotova. Istraga oko ubojstva se nikada ne zatvara, pogotovo bez obdukcije i parafinske rukavice.

Ulazna rana na Dinovoj glavi, je mala kao i svaka rana nanešena vatrenim oružjem(na tijelu). No izlazna je također mala, što nije logično, jer olovo prilikom kontakta sa kosti deformira, pa na izlaznom dijelu napravi dar mar, dakle izlazna rana je velika i nepravilnog oblika. Kod Dine to nije bio slučaj. Moguće je da se radilo malokalibarskom oružju, i sa prigušivačem, jer nitko nije čuo pucanj u Dinu.

Dino je bio na putu da raskrinka veliku aferu sa ukradenim automobilima, te je došao u sukob sa akterima ovog kriminalnog djela. Mogće zbog oduzete vozačke dozvole, jer je bio savjestan policajac. Najvjerovatnije da je došao u sukob sa čovjekom koji posjeduje traktor sa kojim je Dinov automobil odšlepan, prilikom čega je pukla kuka. Ili ga ima on, ili pak netko tko je suradnik u djelu. Najmanje dvije osobe do tri su upletene u ovaj kriminalni čin. Omerta vlada, zakon šutnje, stoga ispisujem ovaj tekst sa nadom da se pronađu Dinove ubojice, i kazne. Ubojstvo policajca nije mala stvar.

Izjava Mire Matijevića:

POKREĆEM JAVNU ISTRAGU UBOJSTVA DINE MOLNARA I JAVNO IZAZIVAM CIJELI SUSTAV DOBRO PLAĆENIH PROFESIONALACA DA ME KAO LAIKA DEMANTIRAJU.
Svaki utorak ću postavljati po jedno pitanje Branimiru Bunjcu i očekujem njegov odgovor s obzirom da je upravo on ni malo slučajno izabran za predsjednika Saborske komisije za istragu DINOVE smrti. Bunjac je već izjavio da se DINO MOLNAR ubio dok ja tvrdim da su ga ubile Ostojićeve ubojice.
Pitanja ću postavljati otvoreno, a slati ih i ravnatelju policije Nikoli Milini i novom Državnom odvjetniku od kojih ću tražiti da se uključe i sudjeluju u toj javnoj istrazi. Dosta je bilo laži i predugo smo žrtve institucija i zločinaca koji ih vode.

Izvor: Stric Ivan/Miro Matijević

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: