Novo!

Smrdilo je onda, danas još i više…

 

vesna drolja

Prošle godine u ovo doba je se čula izjava Vesne Teršelić (Documenta) koja je bila objavljena u Večernjem listu a vjerujem i u drugim medijima:

“NE VIDIM PREPREKU ZA OBJAVU REGISTRA PRIPADNIKA SRBSKIH POSTROJBI KOJE SU IZVRŠILE AGRESIJU!”

(točka)

Ma ona kad nešto kaže to bude ili ne bude! Ali prije: ne bude!

Što je Vesna Teršelić učinila po tom pitanju? NIŠTA. Pa ona ionako nije državljanka Hrvatske niti se tako osjeća, iako gaji filinge za kune i eure i druge valute, što uzgred nije isto a niti jednako. Ali stane sve u jedan šešir!

Vesna Teršelić, Zoran Pusić, Milorad Pupovac, Vojislav Stanimirović. Veliki su ljubitelji životinja: pasa, mačaka, hrčaka, papiga, pedofila, silovatelja, bradatih četnika. Toliko zla, pokvarenosti i mržnje u ovim “strašilima”, još nigdje nismo vidjeli. Tko je njih jednom vidio na TV-u ili Ne Daj Bože u prolazu, taj je pročitao knjigu i istog trenutka povratio.

Koja je razlika između njih i naše pobjedničke generacije? Sa svima smo se družili, prije rata i to sa običnim malim ljudima. Nakon rata ( ma vidi čuda) je počelo druženje sa najvećim propalicama, pijanicama, kriminalcima a svi oni mali ljudi su imali više ljudskosti u sebi nego ovi danas. Ovi su toliko arogantni, da je to stravično.

Još bih dodao nešto: sa njima ne bih poželio nikada biti u društvu, jer se blizu njih osjeti smrad tj. ljudski talog, šljam. No da razjasnimo nešto: miris riječnog mulja ima šarm. Stotinu puta sam kao dijete gacao po njemu uz Bosut. Ova strašila sa riječnim muljem nemaju ništa. Jer mulj je mulj – a šljam je bio i ostat će šljam makar mu obukao kravatu oko vrata, bijele čarape sa oznakom NIKE na srbski opanak, ili pak najlon čarape po najvećoj cijeni.

Obrazovanje koje smo stekli, je klasično u svakom smislu. Pobjednici su dobili životnu školu.

No njihovo školovanje i obrazovanje je tražilo polog prije nego se počne sa nastavom: Bilo je potrebno ostaviti mozak na stolu, i misliti kako će Hrvati oprostiti sva nedjela koja su im počinjena. E pa prevarili ste se i to gadno. U vama ima toliko akumulirane mržnje, spletki i laži koje su kao “Nes Caffe” upakirane-Tri u jedan. Vjerovatno da bi okus bio bolji. Čovjeku se digne želudac!

“Moć izluđuje, čak više nego kvari, te uklanja štit predviđanja,

a kumuje brzopletim postupcima!”

(Tu! Da, tu vas čekamo. Na kraju priče.)

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: