Novo!

Snima se film o Hudoj jami!

Huda jama 1

Počinje snimanje filma o Hudoj Jami. Sa pozornošću će mo pratiti sve vijesti u svezi ovog filma. Prema informacijama, sa kojima raspolažemo, režiser bi trebao biti Nikola Knez. Nikola Knez hrvatskog je podrijetla i ima vlastitu filmsku produkciju u Sjedinjenim Američkim Državama.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

 

 

 

Oglasi

2 Comments on Snima se film o Hudoj jami!

  1. Zaqnima me too će biti glumci za najglavnije i najodgovornije zlikovce u ubijanju Hrvata? Zanima me too će glumiti Simu Dubajića koji je, po njegovim osobnim izjavama usprtio preko trideset (30) tisuća Hrvatica, Hrvata, djece i staraca.

  2. Bilo bi dobro,da konaćno pa i nakon sedamdesetak godina istina krene u svijet.Sedamdeset godina šire laži o nama Hrvatima.Kada sam bio klinac,došao sam iz škole kući sav ljutit,uplakan.Imali smo sat povijesti,usmeno i neki filmovi.Žurnal,istina s partizanske strane.Kad su me pitali šta je sa mnom ja sam poćeo bujicu djećjih pogrda o ustašama i njemcima.Djed mi je tad rekao,sine nešto ću ti reći ali obećaj mi nikome izvan ove kuće to nećeš prićati.Obećao sam a on mi je rekao,sinko sve što ćuješ u školi o ustašama znaj da je to PILA NAOPAKO,sve su to radili partizani potpomognuti OBILNO nakon 43 god sa četnicima,koji su nakon kapitulacije prelazili u partizane pojedinaćno a 45 god masovno.Svi,četnici su rehabilitirani da bi 45,46 g poćinili potpomognuti sa mnogim domaćim izdajnicima pomor Hrvata.Dalje Vam je poznato,polako se otkriva MASA MUĆKI UBIJENIH HRVATSKIH GRAĐANA,samo zato što su bili Hrvati i što ne bi glasali za KOMUNIZAM već za demokraciju.To je bila partizanska preventiva,kako bi dobili (osvojili)vlast.Mogao bih još puno ali danas ISTINA polako se probija u Hrvatskoj a nadam se da će i u svijet.Trebaju nam filmovi o svim tim događanjima.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: