Novo!

SNV zločinačka organizacija!

Srbi i pravoslavci, su u sklopu SPC sotonistička organizacija, jer su preuzeli većinu u Saboru. Sve dok to tako ide, nema pomaka, niti za nas Dragovoljca i Branitelja. Ima smisao sve samo se izbjegava odgovornost za nas koji smo izvršili suicid. Ja sam glup, njihov glas. Glas obespravljenih koji se nikome nije svidio, pa ni velikima, niti političarima, a niti moćnima. Što će sutra biti? Tko to zna, ima li smisla ili ne? Ima li smisla ovakav život? Bez socijalne zaštite, bez obitelji, bez zdravstva, bez uvida u naloge za uništenje svega navedenoga? Tko je taj koji naređuje, ako nije urođena prema Hrvatu. Meni. Prema njoj, i njemu. A njemu?

Svi smo u istom kotlu, iz kojeg nema izlaza, bez križa na leđima, koji je povelik, i koji je dao smisao mom i tvom, njenom i mom. Životu. Ima li smisao raspravljati ako me se želi ohladiti, od istrage, jer ima imena koji se “stupidiraju” sa srpskom udovicom, koja traži svoga sina koji je 1991 imao 53 godine, šajkaču, kokardu, nož, kalašnjikov, i ranac sa rakijom. Dakle pamet, bi bila preveliki izazov, za takovu osobu…jer je nema.

UDBA-ška struktura, je velika ali uočljiva, jer se dade pripremiti, pod pekom, na pravoj vatri. Malo drva, uglja, roštilj, par litara vina, i dobro društvo. Ja i žena. Drugi nije potreban, jer ga nema. Ni njega, ni nje. Pametno? Više od toga. Ima li smisla toliko zvrndati na telefon, ako se javlja heroj, dom. rata, ima li smisla, kazati. Da. Pisao sam o tebi i radio video, a kada se sretnemo nećeš me ni prepoznati, jer su oči moje izgubile čast i poštenje. Vide bolje i dalje, i svašta što može meni naškoditi, vama ne. Problem? Meni ne, jer na koncu sam odlučio onako kako treba. Dok ne vidim onoga koji me poslao, na zadatak, ne odustajem, od uhođenja krivaca, i onih koji su podupirali i nagovarali na smrt, i to tragičnim napadom na sebe sama. Ima li smisla, ne nastaviti dalje, jer se ionako nazire kraj. Kako meni, tako i njoj, jer je magla prevelika, a napravio ju je SK, četnik, i fazonirani budist, imena Ivo josipović. idem do kraja, pa makar kakav bio.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: