Novo!

Sotoni zabava počne kada Dragovoljac pođe spavati!

Kada Dragovoljci odu spavati, tada Sotona ustane i počne kuckati u glavu, ili zamarati sa nebitnim. A kada nas zamori tad pođe udarati u bitno i bolno, i dade na sav glas. A obično se izda, jer se voli prikazati da je društveno aktivan, i da je učesnik aktivnosti na pet mjesta istovremeno. Kao i svaki vragolan. Samo što nas vragolanija košta nemilice. Primjera radi:

  1. Tablete prije spavanja.
  2. Tablete za umirenje.
  3. Alkohol.
  4. Droga.
  5. Loši obiteljski odnosi.
  6. Ovršni i ini drugi nalozi.
  7. Kladionica.
  8. Cajke.

Svaki dio koji je naveden je opasan za Dragovoljca i Branitelja, danas pogotovo, jer se je život sveo na preživljavanje, i na dileme, imena, koji račun prije platiti? Koju ovrhu uplatiti? Koji lijek popiti, ako ovaj ne pomaže? Da li miješati sa alkoholom?

Treba se čuvati svega ovoga jer nam nanosi štetu preveliku i daje nam loš uvid u svijet kojeg ne možemo pojmiti sa ispravnim čulima te ga doživljavamo iskrivljeno preceptivno gledano iz lošeg kuta. Stoga uzmite u obzir napisano jer nije zgorega poslušati nekoga tko je imao iskustva sa kliničkom smrti. Birajte dobro, odbacite zlo. Malo nas je ostalo, ali ne zato što smo zli. Već zato što je zla politika u Hrvatskoj.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: