Novo!

Specijalni rat: Gdje je “Registar agresora!?”

Specijalni rat?

– To je samo noviji izraz (početak 20 stoljeća) za nešto što postoji već tisućama godina. Ovo o čemu Vam pišem,  je prikaz što i kako bi trebali činiti, što je u konačnici točno u svim segmentima njegovoga djelovanja. Specijalna osoba, za specijalne djelatnosti.

Radi se naime o tome, da je moć medija ta koja djeluje na ljude. A to je moć prijenosa „misli“ od pošiljatelja do primatelja. Tisućama godina ranije, je bilo od usta do uha, a danas se to čini putem raznoraznih prorežimskih crvenih medija, kao što je kod nas TV, radio, internet….shvatit će te o čemu govorim i sa kim ili čim imamo posla.

Mi smo posljednja linija obrane prije sloma u Hrvatskoj, prije nekakve nove srboslavije, i tim je naša zadaća Dragovoljaca, Branitelja i Domoljuba još veća, a veća je i odgovornost postala, kako prema sebi i našem narodu tako i prema bližnjem svome. Stoga pitam opravdano: gdje je registar agresora? Zašto ga nitko nije postavio u Hrvatskoj? Postavili su registar Branitelja, pa ga sada uklanjaju. Mislim da bi bio red da malo otežamo i četnicima život u Hrvatskoj, jer kako god je bilo nama, njima mora biti bar malo sličnije. A onda kada osvane na portalima, neka pitaju: Pa ko nas bre zavadi!? Specijalni rat? Naravno. Hrvatski specijalni rat.

1 Comment on Specijalni rat: Gdje je “Registar agresora!?”

  1. Otporaš // 02/03/2018 at 12:29 // Odgovori

    Striče Ivane da li ti spavaš i koliko spavaš? Ti si izvor snage mnogima pa i meni. Tvoje brljantne priloge i bez tvoje privole širim dalje. prilažem ovdje dva linka koji također govore o zločinima nad hrvatskim narodom, samo s druge strane ali za isti cilj…
    velik poZDrav brate Ivane…

    http://otporas.com/kako-su-ubijali-zlikovci-iz-26-dalmatinske-divizije-partizan-ivan-gugic-olaksao-savjest-muhe-krv-i-plac-zena-silovanih-prije-smrti-pred-jamama/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: