Novo!

Srbi ubili 80000 Židova i prepisali žrtve Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

 

Današnje predgrađe Beograda, Zemun, bio je u vrijeme Nezavisne Države Hrvatske grad na njezinim teritoriju.

Iako je taj koncentracijski logor bio na podrucju Nezavisne Države Hrvatske, je njemački SS u Zemunu vodio konzentracijski logor Staro Sajmište. Taj logor su koristili radi blizine Beogradu srpski fašisti nedićeve Srbije.

Ta nacistička Srbije je tamo ubila Židove i dio Roma iz Beograda i cijele Srbije.

Taj logor je bio jedan od najgorih logora u cijeloj Evropi. 1942. godine se je Nedić hvalio Hitleru da su Srbi očistili Beograd i cijelu Srbiju od Zidova.

Srpska “dušegupka”, kamion ubica kojeg su Srbi koristili od 1942 godine i koji je pokupljao Židove i partisane.

Nitko od njih nije napustio “dušegupku” živ.

Srbi su u njemu ubili 8.000 Židova i 500 partizana.

Nakon što su 80.000 Židova i jedan dio Roma uništili su povečali logor za srpske antifašiste i protivnike njemačkog III. Reicha.

I logoru Staro Sajmište su ubijali Židove pištoljem ili puškama. Srbi su imali jedini takozvanu “dušegupku” (njemački : Gaswagen), koji je bio kamion pretvoren u mobilnu plinsku komoru gdje su odmah ljudi ubijani s plinom kad se je takozvana “dušegupka” vozala po ulicama Beograda.

Kamp je tada poslužio kao mjesto skupljanja odakle su Židovi bili raspoređeni u druge kampove diljem Europe.

Srbi su poslje rata uspjeli slagati da su te zrtve fašistiscke Srbije bile odgovorne ustaše i Nezavisna Država Hrvatska i tako prepisali uspješno te židovske žrtve nedićeve Srbije Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

1942. godine je Nedić javio Hitleru da je Srbija “judenfrei” (ocišćena od Židova).

Srpski mitomani i vjekovni lažovi vole tumaćiti svijetu da su Srbi navodno antifašistički narod, a vole zatajiti sljedeće tri točke :

a. “Kraljevina Jugoslavija” (= Velika Srbija) je 25. 3. 1941 pristupila državama osovine. Rasni zakona je bilo u toj velikosrpskoj tvorevini već od 1940. godine. Evo slike veliki prijatelja srpskog princa Paula Karađorđevića i Adolfa Hitlera.

b. Nacistička Srbija pod Nedićem je 1942 ponosno javila Hitleru da je Srbija “judenfrei”, to znaći : “ocisćena od Židova”. Nedićeva Srbija je bila do kraja rata čvrst saveznik III. Reicha.

U Srbiji je ubijeno 80.000 Židova a nakon rata su četnici preobućeni u partizane i  sa pomoću naših crveni hrvatski sluga Beograda te žrtve prepisali Nezavisnoj Državi Hrvatskoj.

c. Fašisticke četnicke horde su u po “bečkoj liniji” podjelenoj zoni Nezavisne Države Hrvatske surađivale sa talijanskim fašistima, jer se je Italija bojala snažne Nezavisne Države Hrvatske i da bi NDH vratila hrvatska područja koje joj je obečao srpski ministar vanjski poslova Nikola Pašić već 1916 godine a koje je poklonila Kraljevina Jugoslavija u Rapallu kraj Genove 12.XI.1920.

  1. godine je fašisticka Italija okupirala hrvatski Sandžak koji je od 29. 4. 1941 bio dio Nezavisne Države Hrvatske.

U talijanskoj zoni “bečke linije” te u od fašisticke Italije okupiranog hrvatskog Sandžaka su fašisticki četnici surađivali sa fašistićkim Talijanima sve do kapitulacije Italije 1943. godine kad su vraćena od Italije okupirana područija u Dalmaciji Nezavisnoj Državi Hrvatskoj. Cak su još i tada Talijani podupirali četnike, jer su im ostavili oružije i strijelivo da dalje destabiliziraju Nezavisnu Državu Hrvatsku.

Izvor: Otporaš

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: