Novo!

Srpska agresija na Hrvatsku spada u red najkrvoločnijih napada jedne zemlje na drugu sa katastrofalnim posljedicama.

Srpska agresija na Hrvatsku spada u red najkrvoločnijih napada jedne zemlje na drugu sa katastrofalnim posljedicama. Klanja u Vukovaru, smaknuća na Ovčari, Škabrnji i masovne grobnice koje su otkrivene skupa sa neotkrivenima su najokrutniji zločini koji su ostali nekažnjeni. Individualizacija zločina nema koristi, trebala bi se cijela Srbija osuditi za masovne zločine protiv čovječnosti i humanizma općenito. Kažu stručnjaci ne valja generalizirati, e pa upravo u ovom slučaju to i radim, u slučaju zločina u Hrvatskoj od strane Srba i četničkog pokreta. Crnomagijski obred u Srebrenici dovoljno govori o pozadini zločina koji je učinjen nad bošnjacima. Za Knin su osudili generala Gotovinu za prekomjerno bombardiranje…je li itko od haških sudaca, pitam se, vidio slike Vukovara iz 1991 godine!?

Nema tu sreće, niti je jedostrana priča. Svi su saknuti u sukobu sa Srbima…Hrvati, Albanci na Kosovu, i Bošnjaci. Smaknuće je smaknuće, a video o saknuću u Srbrenici dovoljno govori o SPC i u koga vjeruju i kome molitve šalju. Sam Belzebub je bio tih dana nad Vukovarom, Škabrnjom i Srebrenicom kao i ostali stratištima. Mogu me prozivati i nadalje kao mrzitelja Srba i četnika, no jedno trebaju znati da se onaj koji se mača laća od mača i posiječe i gine, stoga treba znati da se Srbi bez razloga nisu uhvatili agresije na Hrvatsku i da je pozadina daleko dublja i crnja.

Velike sile koje su stajale iza njih i dolijevale ulje na vatru su engleska, francuska i srpska masonerija, i sve one sile koje se kose sa mirotvornim naporima. Nema ljepote u prikrivanju zločina. Kao što je srpski političar uhićen na Kosovu zbog ilegalnog prelaska, tako se je trebalo uhititi Vučića i svakog drugog političara koji je imao udijela u agresiji na Hrvatsku. Naša Policija to nije shvatila, a političari pogotovo, jer igraju i dalje kako i velike sile govore i kako im nalažu. Velike zvijezde Holywooda su se očitovale u svezi pokolja u Srebrenici i prozvale su Srbe za umobolne koljače, što je konačno netko javno napravio neovisan, i to je odjeknulo kao bomba u svijetu. Njima se pridružujem i prozivam Srbiju i SPC za crnomagijski obred prije strijeljanja i u tijeku samog smicanja, u brdima oko Srebrenice. Tko se dalje služi tim obredom koji je izveden u brdima Srebrenice nije teško zaključiti. To je SPC. Crna magija nije šala, i SPC je naloženo da napravi taj pokolj skupa sa obredom, i Belzebub će tražiti još i još uvijek traži od Srba pokornost, što naravno nije teško jer sluge zla za drugo ne znaju, već za pokornost. Zadaci su pred njima Srbima, i vidjet će mo što budućnost donosi, hoće li biti agresivnih istupa njihovih političara na Hrvatsku! Ti agresivni istupi su u stvari distorzija, odjek, jeka onog zlog što je u njima, i što im SPC radi. Sv. Savo je se definitivno udaljio od kršćanstva, i stvorio svoj pokret, koji koketira sa zlim i od zloga postavljenim namjesnicima.

Svako dobro!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

1 Comment on Srpska agresija na Hrvatsku spada u red najkrvoločnijih napada jedne zemlje na drugu sa katastrofalnim posljedicama.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: