Novo!

Srpsko zveckanje oružjem!

Vučić i dalje raspiruje vatru i zaziva krimene koji se ne mogu sprati niti oprati, još iz prošloga sukoba, a istodobno je četnički pokret u porastu kao i javno pojavljivanje četnika diljem Republike Srpske i Srbije. Pojavljuju se i u Hrvatskoj. Nije stoga zgorega biti na oprezu i pratiti je li zvijer ponovo digla glavu, i je li raspirila vatru novoga sukoba. SPC ne jadikuje niti se ispričava za sukobe i rat koji je minuo, već na jednom novom polju je posijao sjeme novoga sukoba na prostoru Hrvatske. Zato i pravoslavni pop u Vinkovcima pozdravlja svete srpske zemlje Liku, Baniju, Kordun i Dalmaciju jer tako vrh SPC nalaže. Štuca li se nekome u Vinkovcima? Srbi kao narod su direktno krivi za prvi svjetski rat, indirektno za drugi svjetski rat. Krivi su za ratni pohod na Hrvatsku, na Herceg Bosnu, Kosovo a sada rade već uveliko na novom sukobu, jer manifestiranje vojne moći ne ide skupa sa dobroćudnim manifestacijama, već sa zveckanjem oružjem i pokazivanjem mržnje i želje za uništenjem.

NATO je intervenirao kada su Srbi napali Kosovo, bombardiranjem većih gradova u Srbiji i tvornica sa oružjem. No sve te packe i lekcije nisu dovoljne bile Srbima, jer će sada NATO imati najveću moguću virusnu infekciju koju može jedan pakt imati a to je, Srbiju za članicu NATO saveza. To nije dovoljno bilo Srbima jer se packama i lekcijama, jednu državu ne može odagnati od sumorne misli za uništenjem druge. Za takvo što je potrebno oružje i batina. Poznavajući Srbe i srpsku nasrtljivu, i agresivnu politiku, prije ili poslije će se očitovati za novi sukob na prostoru koji im je oduvijek poznat, a to je Hrvatska, Herceg Bosna i Kosovo.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on Srpsko zveckanje oružjem!

  1. Eol Crocop // 16/04/2018 at 14:14 // Odgovori

    To je dobro, za svaku pohvalu! To će konačno u cjelosti riješit pitanje srpske “manjine” u RH, otcjepljenja Vojvodine, Srijema i svođenje “velike srbije” na beogradski pašaluk! To su im i braća Tarabić nagovijestila!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: