Novo!

ŠTO JE ZA DRŽAVU 800.000 KUNA GODIŠNJE?

 

mesi_vaga

Ono što ne postoji nigdje na kugli zemaljskoj to postoji samo kod nas u Republici Hrvatskoj.

Jedan od najvećih kriminalaca i lopova svih vremena DIKOBRAZ Stjepan Mesić nedavno je u javnost izišao sa svojim izjavom “ŠTO JE ZA DRŽAVU 800 000 kuna godišnje”. Njemu ništa čak mu je i malo ali za narod i poreske obveznike mnogo. Svoje poštenje i domoljublje je pokazao u ranim devedesetim u najtežim trenutcima za Domovinu poznato je svima da je kao izaslanik tadašnjih vlasti boravio u Australiji i tražio pomoć za obranu Domovine od agresora, koja mu je osobno uručena u visini od tadašnjih pozamašnih 198.000 Australskih dolara koje još ni dan danas nisu doznačene Domovini kojoj su iseljani Hrvati taj novac i namijenili nego je isti novac završio kod njega osobno pod izgovorom da je čekove izgubio u avionskom letu.
Za isnos od 198.000 dolara čak je postao na trenutak i estradna zvijezda pa je čak u Australiji i propjevao EVO ZORE EVO DANA, EVO JURE I BOBANA!
Svoje poštenje također pokazuje kad je počela prva privatizacija u Republici Hrvatskoj kad mu nije odobreno da kao tadašnji političar iz samog vrha tadašnjeg HDZ-a pljačka državu i uzima većinu državnih firmi u bescijenje osim cementare Našice.

Kako mu je to onemogućeno napušta HDZ i osniva neku svoju političku stranku s kraticom NDH (sad se ne mogu sjetiti točnog naziva stranke) ali mi je ostala u pamćenju skraćenica NDH što sigurno nije bila Nezavisna Država Hrvatska.
Svojim neuspjehom kao kao lider neke stranke ubacuje se u druge stranke isto pune kriminala i lopovluka i tako izlazi na izbore za predsjednika države gdje na žalost i na nesreću mnogih građana biva predsjednikom u dva mandata. Za vrijeme svoja dva mandata nanio je više štete i sramote Hrvatskom narodu nego i jedna druga osoba na svijetu. Pred kraj mandata u to vrijeme uspijeva tadašnje političare nagovoriti za otvaranje nečega što nigdje ne postoji a to je URED DOŽIVOTNOG PREDSJEDNIKA.

Pitam se da li nam je to potrebno mislim da nije i kome je to u interesu da se jedan kriminalac i lopov broj 1 tako zbrine. Koje poslove taj ured ima i koje obaveze prema građanima što to dobro i u interesu Republike Hrvatske isti čini? Ništa. Odlazi o trošku države kod u većini komunističkih lidera i širi laži o nama. Jedan od takvih posjeta je nedavno bio i u Sjevernoj Koreji s kojom niti jedna država ne surađuje kakvi su naši interesi u toj diktaturskoj državi i koga je on tamo zastupao.

ŠTO JE ZA DRŽAVU 800 000 KUNA GODIŠNJE!

Toliko godišnje građani Republike Hrvatske plaćaju izdajnika i lopova DIKOBRAZA. Što kad se izračuna jedan lopov mjesečno državu košta ni manje ni više nego 150 000 kuna mjesečna a za koji posao, za širenje laži o nama kao građanima i vrijeđanje e to nije nikako u redu. Kad se vratimo unatrag 6 godina da više isti nije nitko i ništa u politici osim prevarant i pomnožimo 800.000 sa 6 godina dolazim barem ja do brojke od 4.800.000 kuna koje je isti dobio na kriminalan način.
U redu. Bio je političar sa neslavnim uspjehom pa da li je potrebno da se za to toliko plaća, u zadnjoj povijesti imali smo časnih i poštenih političara koji su se svemu tome što je DIKOBRAZ zagovarao protivili i takvi su maknuti sa političke scene i dalje žive od svog rada i nitko ne prima od države nikakva primanja a ako i postoji još koji takav a sumnjam mislim da sigurno ne košta toliko državni proračun.
Isti je svojom voljom skrojio zakon po svojoj mjeri koji njemu odgovara i protiv naroda mislim da je došlo vrijeme da isti narod napokon progleda i uzme u svoje ruke zakon i jasno kaže da je to nepotrebno i da nam takvi zakoni ne trebaju kome u jednoj državi trebaju dva predsjednika i zašto mjesečno narod plaća kriminal i lopovluk 150.000 kuna dosta je toga.
Osobno sam za to da se narod pokrene i pobuni protiv toga da ih pojedinci i dalje pljačkaju. Volio bih da ima više osviještenih građana kojima ovo smeta i da se zajedno sa mnom pobune protiv toga i da se javno izjasne za ukidanje DIKOBRAZOVOG ureda i njega. Osobno prvi bih krenuo pred njegov ured i bio za to da se to ukine a VAMA NA VOLJU meni to smeta jer ga plaćam ja, ti, on, ona i mnogi drugi do kada i zašto.

Izvor:SPO

Žig

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: