Novo!

Što misle partizani o prolijevanju krvi?

Problem u Hrvatskoj je taj što nigdje ne možeš stati ili kročiti nogom, a da ne nagaziš nogom na kosti predaka ili žrtava, od Vukovara, Cavtata, do Herceg Bosne. Zlo koje je snašlo Hrvatsku je utoliko veće jer nigdje nema toliko krvi prolivene kao u Hrvatskoj. Pitam se samo što rade političari, kada se na bave prodajom Dragovoljaca i Branitelja. Iskorištavaju nas do svih granica jer im nije stalo do ničega, pa niti do života i suživota sa nama Dragovoljcima i Braniteljima, kao i sa žrtvama stoljetnima koji su kroz vijekove padali, za hrvatsku Domovinu. Pitam se samo što oni veći i pametniji misle o tome, zar im nije dosta prolijevanja krvi i razasipanja kostiju po tlu?

1.500 grobišta po Hrvatskoj je preveliki broj, pa da je ijedna jama napunjena kostima i tijelima, bilo bi previše. No kako je naš narod navikao na žrtve, pitam se je li vrijedi uopće ona od dr. A. Starčevića:

Živimo za Domovinu, nemojmo mrijeti!

Netko je očito premorbidan od početka, od samog osnutka Hrvatske Države, te nam želi nešto kazati a to je da treba mrijeti za Domovinu, ginuti ko muha bez glave. Ok. Treba mrijeti za nju, treba se vojno oduprijeti okupatoru, jer nikada nismo prvi napali. A što je sa žrtvama, zar one ne vape za osvetom ili za sudom, što je sa institucijama Hrvatske Države?

Gdje je sada, K.G. Kitarović? Zar joj je njen “nono” najbitniji na svijetu? Njoj njen jeste, ali i meni su moji prezimenjaci vrlo bitni. Komunistima ne palim svijeće…svojima da.

Moje prezime je časno, neokaljano, i bitno jer je Dujmića izginulo preko 500 fizičkih osoba u ratu. Stoga ostavimo licemjerje, i položaje, kao i fotelje, jer ništa nije skrovito niti će ostati tajna. U trećini jama u Hrvatskoj od 1991-1995,  ima bar jedan Dujmić, ubačen…ubijen hitcem u potiljak, zaklan, ili spaljen. Mnogi šute. Ja ne ću. Moji su prezimenjaci ustali, uznemireni. Muka im je od dvoličnosti i prijetvornosti. Bilo je zengi, hosovaca, a najviše civila. Lažljivog je izgleda dosta, pogotovo, kao i kvislinške vlade rep. Hrvatske. Tko zamjeri, neka je zamjerio. Zašto se ne hvataju procesuiranja četnika u Hrvatskoj?

Šutim doma, ali pero se upali, od ljutine.

Oglasi

4 Comments on Što misle partizani o prolijevanju krvi?

 1. Milan Boban // 03/06/2017 at 01:58 //

  MILE BOBAN VRAĆEN IZ HONOLULU, piše Hrvatski Tjednik | Otporaš
  otporas.com/mile-boban-vracen-iz-honolulu-pise…
  Mile Boban, Otporaš.) M I L E B O B A N V R A Ć E N. Hrvatski Tjednik br. 141, 24 .6. 1980., VOL. III., NO.141. Hrvatski javni radnik, član i dužnostnik …
  PISMO IZ HRVATSKE EMIGRACIJE, piše Mile Boban, Otporaš
  otporas.com/pismo-iz-hrvatske-emigracije-pise…
  PISMO IZ HRVATSKE EMIGRACIJE, piše Mile Boban, Otporaš. … Slika: Mile Boban na Uskrs 16 travnja 2017. godine. Austin, Texas. Pismo mojim prijateljima, …
  MILE BOBAN VRAĆEN IZ HONOLULU | Kamenjar
  kamenjar.com/mile-boban-vracen-iz-honolulu
  Mile Boban, Otporaš.) Podijeli s prijateljima: Facebook; WhatsApp; E-pošta; facebook komentari. Prethodni članak Žalbena rasprava 4. dan – Milivoj Petkovi …
  Zašto se pozdravljamo sa “Za dom spremni”? | ©Hrvatsko …
  hrvatskoobrambenostivo.com › Hrvatska
  Mile Boban Otporaš: Pisma Vjekoslava Maksa Luburića 1952.-1969 … DOČEK NOVE 2016 GODINE U KUĆI MILE I ANNIE BOBAN U …
  ŽELJA MOJE MAJKE IVE “VIĆEKE” BOBAN, GABRIĆ! | ©Hrvatsko …
  hrvatskoobrambenostivo.com › Hrvatska
  Mile Boban, Otporaš.) RAZGOVOR SA OPROŠTAJNE VEČERI UOČI MOJEG ODLAZKA NA SUDJENJE U NEW YORK, … Mile Boban se samo brani od raznih kleveta i ogovaranja.
  Boban Mile: Pisma Vjekoslava Maksa Luburića 1952.-1969.
  antikvarijat-biblos.hr/pisma-vjekoslava-maksa-luburica…
  Boban Mile: Pisma Vjekoslava Maksa Luburića 1952.-1969. Cijena 180,00 kn. Dodaj u košaricu. Autor: Boban Mile. … Pripremio: Mile Boban Otporaš. Trebate pomo …
  Hrvatski nogometni klub u San Franciscu osnovao je politički …
  kamenjar.com/hrvatski-nogometni-klub-u-san-franciscu
  Hrvatski nogometni klub u San Franciscu osnovao je politički emigrant Mile Boban. Nakon napuštanja Pariza i odlaska u Ameriku, Boban je krenuo u okupljanje …
  HOS ili HVO-vaše opredjeljenje? – Stormfront
  http://www.stormfront.org › … › Povijest, kultura i šport
  Mile Boban prišao dru. Tuđmanu i zapitao ga: … Otporaš. Subject: Dr. Franjo Tuđman i Mile Boban u Clevelandu 21 siječnja 1990. na prvoj Konvenciji HDZ.

 2. Milan Boban // 03/06/2017 at 13:37 //

  USTAŠTVO NIJE “U” SLOVO. USTAŠTVO JE DUH HRVATSTVA!
  http://otporas.com/ustastvo-nije-slovo-ustastvo-duh…/
  BIO SAM HRVATSKI I USTAŠKI SA SVAKIM…
  http://otporas.com/2967-2/

 3. Milan Boban // 04/06/2017 at 02:03 //

  KOMENTAR Damir Galu,
  Čitaj Damire i upoznaj se kako su Hrvati u iseljeništvu promicali hrvatsko ime među strancima i na zelenom polju, dok Hrvati u to doba nisu smijeli ni pisnuti o hrvatstvu u svojoj Domovini Hrvatskoj. Znam da si dobar čovjek i još bolji Hrvat pa ćeš znati razumijeti i tvojeg susjeda iz Bobanove Drage, sela Sovića. Uživaj u čitanju pa se opet javi. Nemoj živjeti u neznanju!
  Bog! i velik poZDrav.
  ZA DOM SPREMNI!

  Hrvatski nogometni klub u San Franciscu osnovao je politički …
  kamenjar.com/hrvatski-nogometni-klub-u-san-franciscu

 4. Milan Boban // 04/06/2017 at 11:53 //

  Evo još jedne slike sa vrlo velike svetčanosti. Otvorite link i pogledajte još do danas ne viđenu sliku…
  GENERAL DRINJANIN JE IZVOR SVAKE HRVATSKE SNAGE…
  http://otporas.com/general-drinjanin-izvor-hrvatske-snage/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: