Novo!

Što se poduzelo, po pitanju Darka Pajičića?

Od povrijeđivanja danas već pokojnog Darka Pajičića, prošlo je nekoliko godina. Nakon povrijeđivanja su se diljem gradova lijepili plakati noću-danju, po zidovima, oglasnim stupovima, po svim mogućim lokacijama, na kojima je bilo/ili ne dozvoljeno plakatiranje. Plakati su lijepljeni u Sl. Brodu, Vinkovcima, Osijeku, Vukovaru, Kninu, Splitu, Zagrebu i da ne nabrajam dalje, po svim gradovima gdje se imalo domoljubno razmišljalo i osjećala tuga, bijes te ogorčenje zbog napada. Preminuo je 21.studenog.2015. Danas, nakon njegove smrti, ništa se nije poduzelo po pitanju procesuiranja odgovornih za njegovu smrt.

Što se poduzelo od tada do danas?

Darko Pajičić je pokojni, a Saša Sabadoš je unaprijeđen i zaštićen poput aboliranih četnika u Hrvatskoj. Zaključak je jedan jedini da ne postoji pravica i pravda, i da pravna Država ne postoji (gadi mi se kazati pravna Država, jer je nikada nije bilo). Sve u svemu, ovim putem želim kazati jednu stvar, a to je zahvaliti se svima koji su se odazivali na akcije, oglašavanja putem lijepljenja plakata, medijskim putem, svim mogućim sredstvima.

Napominjem, da napad nije slučajan, a evo i objašnjenja:

-ako punite mobitel putem kabla, strujom, baterija će se napuniti i mobitel će raditi.

-ako se čovjek puni mržnjom, nebitno da li ta mržnja dolazi od odore koju je nosio, osobnog stava, ili nečeg drugog, taj čovjek koji se kumulirao sa mržnjom će iskaliti mržnju prema svima onima koji se u trenutku nađu označeni zbog postupka koji dotičnom bude zasmetao. Ipak ostaje pitanje kada će se procesuirati ubojica Darka Pajičića, i kada će se procesuirati odgovorni za smrt Nevenke Topalušić, i samoubojstva 30+ branitelja i dragovoljaca u Savskoj 66. Pitanja i dalje stoje. Da li će se naći netko tko bi mogao otvoriti i pokrenuti nešto snažno kod nas u Hrvatskoj, nepoznanica, koja se provlači kako kroz zakone, tako i kroz svijest naših malih Hrvata i Hrvatica!

Gdje ste sada vrli političari? Primate plaću a ništa ne poduzimate! Grobovi Vam oprostiti ne će!

Izvor: S/I

Stric Ivan!

Oglasi

1 Comment on Što se poduzelo, po pitanju Darka Pajičića?

  1. Grozdana Pavletić Adorić // 20/02/2017 at 21:54 // Odgovori

    Lustracija u pravosuđu i dalje!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: