Novo!

Suza za Desnicu

10978697_645512712243266_6518830732428679892_n

Zdrava desnica i ujedinjenje u Hrvatskoj je najnužnija i najopsežnija akcija koja se mora povesti i odraditi do kraja, bez obzira na način i vrstu alata koji se mora uzeti i korisiti!

Sve naše Pravaške stranke su nevjerovatno posvađane između sebe i razjedinjene, da me zaista čudi na koji način radi savjest stranačkih vođa i na koji način oni manipuliraju sa stranačkim pripadnicima! Dobro…doduše ovo zadnje mi je jasno, no htio sam vas moje čitatelje nagnati na promišljanje i razmišljanje, i donošenje zdravorazumskih zaključaka!

Keleminec, Srb, Miljak, Tomašić i drugi čelnici desne opcije u Hrvatskoj su kao po naruđžbi UDBA-e razjedinile Pravaštvo, razvodnile ono malo desnice što je bilo i pomiješale sa lijevim stranačkim pripadnicima!

Desnica više nije što je nekada bila, no neka se ne zanose čelnici stranaka da su nevidljivi i da nisu poznati njihovi koraci i akcije koje smjeraju!

UDBA-a je zasijala fijasko za pokušaj ujedinjenja Pravaša Hrvatske! KGK ide u Jasenovac! Pa meni zaista nije jasno je li naša Predsjednica upoznata sa tim da je Jasenovac bio u vrijeme 2 svj.rata, najsigurnije mjesto u NDH,da je tamo stradalo jedva 300-400 ljudi, a da je nakon rata od 45-51 u njemu pobijeno više od 80.000 Hrvata i Hrvatica! Znači još jedan šamar nama Domoljubima, još jedan kamen na naša pleća, koji je svojom uobičajenom predsjedničkom nepromišljenošću, od Mesića na ovamo nabačen!

Mislim da bi se i Paraga trebao ispičati cjelokupnom Hrvatskom narodu zbog svog odlaska u Jasenovac! Naime i taj Pravaš nam je nabacio teret, nesnosan još iz doba komunizma! Nije ni čudo što je postao politički mrtvac, i što ga nema nigdje u javnosti! Sram me je takvih Pravaša koji vlastiti narod trpaju u koš sa monstruoznim ubojicama poput četnika i partizana! Zaista mi nisu jasni naputci po kojima je taj nekada časni Pravaš počeo raditi! Ucjena? Nešto drugo?

Da li će se kod nas pojaviti neka respektabilna snaga desne orijentacije, koja bi nas mogla ujediniti, ne znam-ali bih za života volio to vidjeti! Ne bi nam tada nitko krojio kapu iz Srbije niti bi nam krojio kapu HDZ i SDP, i druge strančice, niti bi imali predsjednike izdajnike, komuniste i marionete drugih država i sistema! Zar me išta više može čuditi u našem jadnom narodu, potlačenom i pogaženom!

Valjda je kod nas glavni modni krik, gaženje,vlastitog naroda, prepoznavanje vlastitih ambicija i samovolja! Da se mene pita stavio bih na raspolaganje povjesničarima poput Stjepana Razuma i Mladena Ivezića predmet Jasenovac u razmatranje i stavljanje točke na njega, jer su njih dva došli do izvanrednih otkrića, i zaključaka, što naravno našoj predsjednici i svima drugima nije relevantno za pitanje sudbine našeg naroda i ljage koja je bačena na njega! Istina se mora znati no to nije bitno nikome osim nekolicini, među kojima sam i ja!

Jesam glasao za Kolindu no samo za to da se smakne onaj ljigavac od Josipovića! To je obavljeno, i za mene je to kraj priče ! Za daljnje potvrđivanje ičega u svezi naše predsjednice ne odgovaram na nikakva pitanja koja nisu vezana za istinu, pa tako i za Jasenovac! A nevezano za pravaštvo upravo to radi Kolinda Grabar Kitarović.

Zanima me još jedna stvar! Gdje su predsjednici naših desnih stranaka bili 02.05.2015 na obljetnici masakra u Borovo selu!

Čini se da mobiteli imaju previsoke račune pa se ne može nikako skupiti za kartu do mjesta gdje su masakrirani 12 policajaca! Malo bi vozili tenkove do Zemuna i nosili stijegove Hrvatske a nisu kadri doći na obljetnicu masakra u Borovo selo!? Ma dajte molim vas! O čemu pričamo više!? Dok god se desna strana ne ujedini, neće biti dobro za naš narod, ma tko bio predsjednik ili predsjednica! No nisu nam bitni predsjednici već nam je bitan za opstanak naroda zdravo desno tkivo, desnica koja može osigurati našem narodu trajan i siguran boravak u našoj zemlji NDH!

A dok je Srba kod nas imat ćemo i problema, zasijanih vrtova sa plodovima mržnje i rasula koje beremo svaki dan, a beru ih i Pravaši i Pravaštvo predugo, još od 1945 godine! Nesreća našeg naroda je u tome što imamo previše Juda, koji se prodaju za sitniš, šire nezdrave teme u našem narodu!

Neka ovaj tekst bude opomena svim desnim strujama i neka im bude naputak kako ne treba činiti, kako ne treba trgovati ni u kojem slučaju! Volim Stožer za obranu Vukovara, jer su sami Bojovnici u njemu, koji se tako ne moraju niti deklarirati ali su vidljivi iz aviona i srcem svakog čovjeka Hrvata i Hrvatice! No dajte Stožeraši, zadajte si neki viši i plemenitiji cilj, dajte si zadatak: Boljitak Hrvatskom narodu! Vukovar je Hrvatski, a Hrvatska ne bi trebala slijediti sudbinu Vukovara iz 90-ih! Na tome se sustavno radi…svaki odlazak u Jasenovac je sramota našem narodu. Kamen koji nam ne treba jer nije istina. Na ulazu u Jasenovac treba postaviti mrtvu stražu i sve koji žele postaviti vijenac tobožnjim”srbskim žrtvama”treba nemilosrdno uhititi! Neka ćaći svom i materi stavljaju vijenac na grob, a oni još živi! Jeste shvatili poantu!?Meni je to jasno kao dan, no kako to objasniti onima koji ne žele slušati!? Mrske su mi i kladionice, kartanja, za i najmanju sitnicu, ne volim ni poker aparate u kafićima! Jednostavno rečeno mrzim bilo kakav oblik Domoljubnog hazarda…nemam to u genima.

Stoga vičem vam jedan napjev-GENI GENI KAMENI!

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

tekst-i-fotografija

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: