Novo!

Svaka žrtva ima pravo na pijetet, svaki ubojica ima ime i prezime..

15284821_1685196435104745_569607846343341858_n

Svaka žrtva ima pravo na pijetet, svaki ubojica ima ime i prezime.
Da, samo kada se radi o žrtvama partizana onda te žrtve nemaju pravo na pijetet a zločinac je zaštićen, svaka nedužna žrtva Udbe nema pravo na pijetet a svaki Udbaški ubojica je zaštićen.
Ponovo se digla hajka oko HOS-a i poklika “Za Dom Spremni” i u koliko su HOS-ovci ginuli za Hrvatsku danas nemaju pravo niti na spomen a svaki pokušaj je osuđen od svih strana SDP-a, HDZ-a i njihovih koalicijskih drugova SDSS-a, a tom pljuvanju po HOS-u se pridružili i četnici, četnik Aleksandar Vučić, četnićki vojvoda Tomislav Nikolić i sam Pupovac, koj je tražio ukidanje tri udruge HOS-a. Zna Pupovac svoj posao. Najprije tri a potome i sve druge.
Andrej Plenković zahtjeva raspravu kao da nije bilo dosta osuda Hrvatima od strane Haškog suda, hapšenje hrvatskih Branitelja od strane Srbije, nije niti službena vlada BiH zatajila i oni su počeli hapsiti hrvatske Branitelje a Izetbegović srpski musliman koji potiče iz Beograda isto je počeo mucati o nekakvom zločinačkom NDH, a Kolinda Grabar Kitarović koja kani voditi četnike pod ruku po Hrvatskoj i koja je izašla javno na hrvatsku televiziju prošle godine, sa javnim osudama o nekakvim Ustaškim zmijama a istom dahom veliča partizanski komunistički pokret je sada ostala po strani kako bi glumila nekakvu ravnotežu sve do skore budućnosti kada ponovo počne veličati Titov zločinaćki pokret.
Hajka je ponovo na poklik HOS-a dio Hrvatske vojske “Za Dom Spremni” jer navodno taj poklik je bio upotrebljen za vrijeme NDH a svi spomenuti traže zabranu tog poklika jer je po njihovim osudama taj poklik “fašistički” i temelj NDH.

Pa onda što čekate i zašto samo stati na poklik “Za Dom Spremni”-zabranite onda i hrvatski novac Kune, zabranite i ime države Hrvatske i ime Hrvat, zabranite i katoličku crkvu jer Ustaše i domobrani su sigurno isli u crkvu jer su bili vjernici, zabranite i hrvatski jezik, zabranite i ime Ante. Jer je poglavnik NDH se zvao Ante, počupajte i tramvajske šinje jer u NDH tramvajske pruge su izgrađene. Zabranite hrvatske pjesme i hrvatsku nošnju, zabranite kravate jer su Hrvati izumili kravate. Srušite džamiju u Zagrebu jer se džamija izgradila za vrijeme NDH. Zašto stati samo na pokliku Za Dom Spremni..?
Možete poslije svega toga onda nastaviti sa ćirilizacijom Hrvatske kao u Vukovaru. Četnici su uveli ćirilicu na mrtvim tijelima i krvi Hrvata a vi ste sve to “legalizirali”.. nastavite sa Libanizacijom Hrvatske kako ste krenuli brojeći krvna zrnca i postavljanje osoba u vladu, odbore, ministarstva i njihove pomoćnike jer su djeca partizana ili su srbi.
Prepustite SPC-u da određuje tko može i tko ne može biti svetac katoličke crkve kao što radite danas. Podignite broj zagarantiranih mjesta u Saboru SDSS-u i pro-jugoslovenskim osobama jer očito se s njima slažete i radite za ne multikulturnu Hrvatsku već za multinacionalno jugoistočno Rimsko carstvo gdje Hrvatska neće postojati.
Što čekate proglasite kontinuitet ZAVNOH-a i AVNOJ-a kao temelj i nastavak antihrvatske i antiljudske tvorevine gdje nema mjesta za Hrvate to če vama ubrzati iseljavanje Hrvata tako da možete što prije živjeti u velikosrpskoj-jugo-antifašističkoj terorističkoj otetoj državi kao i prije za vrijeme Tita. Što čekate i mrcvarite Hrvatski narod toliko godina. Proglasite svoju slavoserbiju gdje možete ponovo biti sluge cijelom svijetu jer očito vi ne želite mir, prosperitet, dignitet i dostojanstvo jer toga niste dorasli. Kao što je otac domovine dr. Ante Starčević vas dobro opisao da ste vi takva pasmina koja nije izrasla niti na prvi stupanj civilizacije.
A na kraju tko ste vi da nekome sudite, vi dižete tri prsta što je fašistički pozdrav i kitite svoje crkve sa četiri C iste simbole koji su nosili četnici kada su išli u klanje Hrvata.

Tko ste vi da sebi uzimate za pravo tumačiti povijest a prošli ste školu Slavka Goldsteina koji je bio pobornik Hitlerove vojske Stern grupe.

Tko ste vi koji ste živjeli kao bubreg u loju pod Titovom jugoslavijom jer ste živjeli u otetim Hrvatskim kućama i tko ste vi da sudite hrvatske dragovoljce i njihov poklik a vi ste bili u pokretu za jugoslaviju kada je Hrvatska krvarila.

Tko ste vi koji danas uživate sva dobra koja su obranili HOS i druge Hrvatske postrojbe a vi ste jedini koji su profitirali. Svi ste ratni profiteri.
Tko ste vi da sudite Hrvatima.!?

Izvor: Darko Daryl Oreč-BDSH

Žig

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

2 Comments on Svaka žrtva ima pravo na pijetet, svaki ubojica ima ime i prezime..

 1. Milan Boban // 12/09/2018 at 13:51 // Odgovori

  STANJE HRVATSKE NACIJE
  Promišljanja jednog Hrvata, Domoljuba, Katolika, Konzervativca, Hrvatskog Branitelja, Invalida Domovinskog rata, Oca, Supruga, Prijatelja..

  utorak, 8. travnja 2014.
  Pavelićeva ili Tuđmanova Hrvatska ?

  Ja neću lupati: “ko’ s neba u rebra” nego ću parafrazirati naše pretke, naše stare koji su i jednu i drugu Hrvatsku željeli sanjali ,hrvate koji su i jednu i drugu stvarali i branili. Razlike u te dvije Hrvatske sa osam (8) slova nema nikakve ili?. Ime je isto neki kažu, za mene nije, niti isto znači. Oni koji su se borili za Pavelićevu Hrvatsku su bili željni Hrvatske iz dna njihovih duša i srdaca.

  Pavelić je okupio najčeličnije Hrvate u borbu protiv srpsko/kraljevsko/jugoslavenske države i nije birao borce po pokrajinama, vjeri, porijeklu, staležu, političkoj opredijeljenosti, ideološkim razlikama itd. Pavelić je tražio one borce kojima neće biti teško nositi ratni teret u obrani i očuvanju naše lijepe Hrvatske.

  Svi Vi koji ne želite priznati, hoćete nećeš Pavelić ih je našao u Ustašama i u Hrvatskim Oružanim Snagama u HOS-u. Tuđman je je dobro proučio generala Drinjanina i shvatio što znači njegova PORUKA IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA taj nauk je bio okidač i ono što mu je pomoglo okupiti oko sebe sinove hrvatskih Ustaša i sinove hrvatskih partizana u HDZ kojom je stvorio RH nažalost na principima ZAVNOH-a u kojima nije postojala cjelokupna Hrvatska s granicom na Drini, kao za vrijeme Pavelićeve hrvatske.

  ZAVNOH je osnovan 1943. godine ilegalno isto kao što je ilegalno osnovana Republika Srpska Krajina 1995. a koja nikada nije imala utjecaja na unutrašnju politiku Hrvatske isto kao što nije utjecao ni ZAVNOH. Zavnoh je dobio važnost koja mu se pripisuje zahvaljujući okvirima i principima KPJ koja je došla na vlast 1945. godine. Tek tada se je počela širiti povijesna važnost Zavnoh-a kao što bi i Srpska dobila na važnosti da je kojim nesretnim slučajem RH izgubila rat kao što ga je izgubila NDH. I, sada, na koncu konaca, kada se bude dostojanstveno, istinito i objektivno pisala naša hrvatska povijest o ove dvije Hrvatske, Pavelićeve i Tuđmanove

  Pavelić i Tuđman, nesumnjivo će oba ova čestita državotvorna Hrvata zauzeti jedno veliko mjesto u hrvatskoj povijesti kao VELIKANI HRVATSKE POVIJESTI, s tom razlikom što će bih ja osobno dao da se Paveliću dade prednost u tome što je išao linijom hrvatskog državotvorstva s povijesnih činjenica da je naša hrvatska istočna granica na DRINI, dok će Tuđman nesumnjivo ostati zapisan da je oko sebe okupio viši broj komunističko/jugoslavensko orijentiranih Hrvata kojima je Tito bio više idol nego Hrvatska Država

  Baš u tome i jest ta velika razlika između Pavelića i Tuđmana, što je nesumnjivo i rezultat ovih dviju Hrvatskih Država. Prva, Pavelićeva N.D.H duplo veća, druga Tuđmanova R.H duplo manja. A za hrvatskog najgenijalnijeg vojničkog stratega i posljednjeg Zapovjednika HOS-a N.D.H Vjekoslava Maksa Luburića, generala DRINJANINA, povijest će reći da je upravo on bio taj koji je svojom PORUKOM IZMIRENJA USTAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA, koja je izišla Časopisu DRINA 1964., strana 19-21, nadahnuo Tuđmana i da je upravo general Drinjanin naj zaslužniji u obnovi Hrvatske Države s dva slova R.H.

  Danas pak kad se nakon svega i to 20 godina poslije rata, osvrnemo na ideju pomirbe Ustaša i partizana i dobru volju generala Luburića na čijim je temeljima ponovit ću, general Tuđman i uspio okupiti Hrvate u Domovini i izvan domovinskoj Hrvatskoj. Koji te je zbog te ideje i dobio potporu svih snaga. Danas dakle vidimo da pomirba Ustaša i Partizana nije ništa dobroga donijela pripadnicima Ustaškoga pokreta, potomcima Ustaške ideje, vidimo da je Partizanska strana izigrala i pljunula u ruku pomirenja, te opet nastavila dezintegrirati hrvatsku nacionalnu svijest, nacionalno biće kao i falsificirati sveukupnu Hrvatsku povijest. Ideja generala Drinjanina je izigrana i iskorištena za premošćivanje vremena kada je sam hrvatski narod bio spreman suditi Partizanskoj politici, čelnicima kao i njihovim službama zbog svih zala koja su učinjena Hrvatskom narodu između dvije hrvatske nacionalne države, države kojom su u jednom povijesnom trenutku ravnali sami Hrvati.. Zbog toga je UDB-i, KOS-u i titoistima ta ideja došla kao slamka spasa da ne izgube glavu zajedno sa svojom Jugoslavijom.

  Upravo po maskom te ideje znajući da će ona izvan domovinsku hrvatsku primiriti, te da onaj dio hrvatskoga puka koji je izgnan iz domovine zbog ljubavi i težnji prema Nezavisnosti Hrvatske neće žrtvovati ideju samostalne ,suverene Hrvatske. Znali su UDB-aši da će ta danas vidljivo privremena pomirba primiriti onaj dio hrvatskoga bića koji je desetljećima praćen zatvaran ubijan i da zbog Nje, svoje sanjane samostalne Domovine neće iskaliti svoju mržnju prema partizanima i partizanskim sinovima, nego će zbog stvaranja hrvatske države progutati i taj pelin oprostiti svojim isljednicima, egzekutorima i desetljetnim neprijateljima. Kupili su si titoisti i jugonostalgičari vrijeme kako bi se pregrupirali, ojačali i pripremili plan za uništenje Nove Hrvatske, novim metodama ali sa starim namjerama i saveznicima.

  Kad sve zbrojimo i proučimo povijesne činjenice i to iz knjiga koje su pisali politički i nacionalno osviješteni hrvati, a ne drugovi iz komiteta doći ćemo do zaključka da je Hrvatska koju je stvarao Poglavnik bila naklonjenija hrvatskom nacionalnom duhu, da su za vrijeme NDH zakoni bili na strani Hrvata, da je cijela hrvatska administracija držala do hrvatskih običaja, jezika ,kulture, vjere i tradicije. Uvidjet ćemo da je Hrvatska država i teritorijalno bila veća, uvidjet ćemo da je imala bolje odnose sa svim susjedima osim dakako sa Srbima iz povijesno činjeničnih i jasnih razloga Velikosrpske višestoljetne težnje za našim teritorijem i mržnje spram svega hrvatskoga. Ta tadašnja država od tri slova N.D.H i ova današnja koja je spala na samo dva R.H koju je Vrhovnik slagao i stvarao sa svojim partizanima u salonima Pantovčaka dok su ponajprije djeca, unuci Ustaša oružjem branili od velikosrpske agresije a ne djeca partizana, barem ne u znatnom broju. Razvidne su danas razlike između te dvije Hrvatske, posebice nama koji smo ratovali za ovu novu na temeljima one stare. Danas se povijest ponovila, iako je 21. stoljeće i treba ponovno krenuti u bitku za hrvatsku, iako opet našu povijest pišu naši neprijatelji, iako su na čelo države propustima te i takve pomirbe došli antihrvatski elementi nije sve izgubljeno.

  I Poglavnik i Vrhovnik imali su svoje razloge i prosudbe za svoje postupke i čije pozitivne ili negativne posljedice sudi svatko od nas ponaosob sukladno svojim načelima i uvjerenjima. Na žalost vidljivo je da su drugovi iz komiteta iskoristili i svojeg najljućeg neprijatelja i s njim kako se ono kaže tikve sadili samo da bi opstali i ponovo kompromitirali NDH ali i grčevito djelovali protviv bilo kojeg oblika samostalne Hrvatske. Ta nedosljednost ,lažljivost i hinjenje upravo je trebala biti znak da sa njima ne treba miriti i da je trebalo “provjetriti“ hrvatsku, riješiti je te rak rane tog neokomunističkog-projugoslavenskog tumora zbog budućnosti same hrvatske i Hrvata. I sam je predsjednik Tuđman to pred svoju smrt shvatio no već je bilo kasno. Bilo kako bilo ako mi koji imamo i znanja i tehnologija da ne nasjednemo više na takve podvale kao što su naši stari nasjeli još od 1102 preko 1918 pa sve do 2013. Valja stoga štovali svakoga od naših nacionalno orijentiranih hrvatskih velikana, valja držati do svoje tradicije koju nam stoljećima nastoje promijeniti, falsificirati ili oteti valja prije svega stvarati državu u kojoj će temelji preambula ustava biti Hrvatska je stvarana voljom, žrtvom i vojevanjem hrvatskoga naroda od stoljeća sedmog. Valja nam sačiniti Deklaraciju državotvornosti u tome smjeru, u kojoj bi jedan od članaka bio:

  “Nitko tko se priključio ustanku ili pobuni protiv Hrvatskog naroda, ili pružao pomoć i podršku njegovim neprijateljima ne može se kandidirati i neće biti vijećnik načelnik, gradonačelnik, župan ili zastupnik Saboru ili izbornik Predsjednika ili potpredsjednika, ili držati koju službu, građansku ili vojnu, u Hrvatskoj Državi ili međunarodnoj instituciji s kojom surađuje hrvatska država. ”

  Mi hrvati moramo početi shvaćati da bez njegovanja svojega na svome nećemo kao narod opstati na ovim prostorima niti ekonomski, niti kulturno i u konačnici niti biološki jer zbog ne držanja do sebe samih i svojega svakih 50 godina gubio dio suvereniteta, gubimo populaciju u Domovini i izvan domovinskoj hrvatskoj.

  Nužno je držati se tradicije i načela kao temelja po kojima se prosuđuje prihvaćanje novih vrijednosti imajući na umu povijesne činjenice i tradiciju. Sve hrvatsko mora imati prednost pred tuđinskim i samo tako ćemo opstati. Ne napadajući tuđe, no čuvajući svoje.

  „ U Mislima Domovina , U Srcu Odanost, U Desnici Snaga „

  ZA DOM SPREMNI !

  Objavio/la Mario Maks Slaviček u 16:22

 2. Smeta im taj usklik,boje ga se,smrzavaju se,tako
  i treba.To je razlog tolike halabuke koju predvode
  šugočetnici.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: