Novo!

Svi “junaci” nikome, ponikoše i u fotelju udobnu sjedoše!

Pomirenje, Hrvata ustaša i komunista. Do današnjeg dana pokušavali su ju u književnim djelima te pol. radom prihvatiti i obraditi, Bruno Bušić, Franjo Tuđman, Zvonko Bušić. No nije zaživjela na način kako je to predviđeno i isplanirano. Na žalost kako to biva sa genijima, genijalcima i lumenima ostaju neshvaćeni do kraja svog života pa i nadalje, dok netko ne naiđe na otvorena vrata u svojoj svijesti. Naravno to je proces protiv njega koji je usporio nastojanje, i zamisao koju je sprovodio. Križ koji mu je navaljen je bio ogroman, a progon nemilosrdan. Zato danas progone, mene, moje suborce (idemo od malih nagore), satnike, pukovnike, generale i heroje Domovinskog rata.

Podizanje, pojedinih djelatnika, kulturnog, društvenog, i političkog života, koji danas, glume velike njuške nisu ništa drugo do istina koja izvire iz njih. Dakle nemojmo nasjedati jer jedna lastavica, (jedan film) ne čini proljeće. A gen. V. M. Luburić nije dao lastavicu već hrvatskog Zmaja. Svoj život. Ja nisam hrvatski zmaj…ali sam jednom, popio litru rakije “Zmaj od bosne” prije 30 godina.

Mogu on/ona/ono glumiti što god hoće no istina je jedna. Para vrti tamo gdje burgija ne će, a to pravim Hrvatima nije važno osim u službi kupovanja kruha, i osnovnoga za život. Takva je Hrvatska u viziji Maksa Luburića. Bratimstvo i jedinstvo, u pravom smislu riječi, po Starčevićevu naputku i zamisli. Dakle Hrvati su donekle, jednaki u socijalnom staležu, materijalnom bogatstvu. Razlike je V. M. Luburić trenutno umanjio i mogućnost prijevare, te umnožavanja bogatstva. Zanima me što bi Maks Luburić kazao o umiranju Dragovoljaca i Branitelja? Što bi Jure Francetić kazao o umiranju Dragovoljaca i Branitelja? Oni su veliki i jaki, a naš MORH šuti jer im je prazna baterija od I Phone 7/24. Ne sviđa mi se mobilna tehnologija, jer je precijenjena! Informacije tako brzo idu i kreću se, da nam ročnici sa šajkačom po vojarnama hode, a MORH ne reagira. Slao sam im mail sa tekstom o ročniku, i umjesto toga u znak zahvalnosti sam dobio BLOK. Ne želim riješavati testove, ali ako je njima sve u redu tj. generalima, onda je vjerovano neistina, da se dogodio Domovinski rat. Tj. napali smo sami sebe.

Jer na koncu zar bi genij kao on toliko išao ispred svoga vremena i žrtvovao se za hrvatski narod, i otvarao svojom pozicijom, te tragičnom smrtnom sudbinom, oči nama malima kako možemo onoliko koliko smo svjesni činiti. Ja vjerujem da je znao da ga Ilija Stanić proganja, no kada čovjek dođe pred zid i ne zna dalje, tada skine kapu, i kaže samo Bogu: “Izvoli! Ovdje stajem. Predajem ti “bitku” ali ne i “boj”! Hrvat sam i “boj” je hrvatska riječ, a vi Srbi ste gubili  ratove, i nikada nijednog niste dobili”. V. M. Luburić je upozoravao između redova na komunističke vampire, koji raspiruju mržnju i koji siju razdor među Hrvatima i na one koji su u stanju ostati na tlu i pod tlom zarad svega onoga što im nedostaje, a to je naime jedino što ih drži u životu: hrvatska krv, pljačka, palež, otimačina, klanje, i ubijanje. Neka je vječna slava i hvala V. M. Luburiću. Doći će i dan kada će njegov “kod” biti dekodiran i kada će se roditi političar, koji će povesti hrvatski narod u pobjedu i čišćenje Hrvatske od srbočetničkog/udbomafijaškog šljama, koji nam neviđene muke radi, od početka rata 1991, a prisutni su od osnutka Titove partije.

1 Comment on Svi “junaci” nikome, ponikoše i u fotelju udobnu sjedoše!

 1. Milan Boban // 20/06/2017 at 07:30 // Odgovori

  Veliki poZDravi stricu Ivanu za ovaj vrlo lijepi povijestni članak. Prilažem dva linka hrvatskih povijestnih zbivanja.

  U potrazi za istinom. Evo zašto sam postao član Hrvatskog Narodnog Otpora.
  https://otporas.com/u-potrazi-za-istinom-zasto-sam-clan…/

  Stepinac je iz zatvora preko New York Times-a Brozu poslao odbijenicu!
  http://otporas.com/stepinac-iz-zatvora-new-york-times-a…/

  Sve je danas moguće…
  https://hrvatskoobrambenostivo.com/svi-junaci-nikome…/

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: