Novo!

Taj dan je bio pripremljen od obavještajnih službi!

Darko Pajičić je kao žrtva, imao na uvid tada tu situaciju ali se nije dao tuđim šalama, poput velikih i uigranih igrača, iz tajnih službi koji se nisu šunjali a niti vodili brigu za nešto što se zove Domoljublje. Sve drugo, što se dogodilo taj dan je bilo zlo, zlo, zlo. Taj dan je bio pripremljen od obavještajnih službi, nesvjesno jer je sve išlo u smjeru da se iskoristi napaćeni Branitelj Darko Pajičić. Ako ne on, onda netko drugi. Svi drugi su bili i ostali kao i uvijek pokriveni i sa debelim plaćama, u MORH i MUP, i na dobro stojećim pozicijama. Stoga jad koji je učinjen Darku Pajičiću, je bio prije svega namijenjen jednako meni i svakom drugom koji nema temelja i dana u Domovinskom ratu. Otežavajuća okolnost jeste minorna činjenica da je alkohol bio presudan, da je R. Ostojić, bio kao i uvijek na usluzi, kada treba satrati Dragovoljca i Branitelja. Tko ga ne pije iz te generacije!? Pa masovno se reklamira ŽUJA, a mislim da i oni imaju prste u umiranju Dragovoljaca. Jel ovo moj grijeh? Jeste? E pa neka je. Nije mi nikada palo na pamet da je toliko ljudi željelo to isto, a Darko je jedini učinio, pod smrtnom presudom. Dragovoljci su jedina strana Domoljuba i nadalje rade sve kako je ispravno i u redu, no smeta malo letargija, jer se promjene moraju dogoditi, i to ubrzano, a poanta je u tome da nas nestaje i da smo sve zbrinutiji, ali u Božijem oku ne. Što je Vlada zaigrala?

Broj poginulih u Domovinskom ratu!

  1. 13.583 poginulih i nestalih u RH spominje Izvješće predsjednika Tuđmana o stanju hrvatske države i nacije
  2. 12.884 civila i branitelja poginulo je ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
  3. 8147 branitelja je poginulo ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
  4. 4737 civila je poginulo ili ubijeno u RH prema podacima Odjela za informiranje Ministarstva zdravstva iz 2000.
  5. 14.154 civila i hrvatskih vojnika je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)
  6. 6891 hrvatskih vojnika je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)
  7. 7263 civila je poginulo ili ubijeno u RH prema Hebrangovoj knjizi iz 2013. (izvor Stožer saniteta Ministarstva zdravstva)

Ukupan broj poginulih u Domovinskom ratu, iznosi: 67.659!

Ukupan broj umrlih od 1992 do 2017, iznosi 100.000 umrlih Branitelja i 7.000+ koji su izvršili suicid.

Ako ove brojke nisu za zabrinuti, onda se moram pitati, koje brojke to jesu?

Zašto institucije šute? Komunisti ostaju i dalje u Hrvatskoj. Nije zgorega niti uzeti i činjenicu, da je mržnja učinila svoje i prema Darku i prema SOHV, jer je reakcija bila žestoka ali nedovoljna, da bi se isto primjenilo u Hrvatskoj. TS su zakazale i taj puta, a svjedoci smo da se je isto dogodilo, na žalost u tragičnom ishodu od strane Saše Sabadoša, koji je prebačen na radno mjesto u Srbiju. Negativni trend koji je krenuo prema Dragovoljcima i Braniteljima, se nastavlja i dalje, i to je najmučnije što postoji. Sve što se dogodilo je potkrijepio R. Ostojić na način da je pokazao krivi smjer kojim ne treba ići, jer je život Dragovoljca vrijedan i da ne treba spuštati stijeg niti predavati bitku niti boj. Jer ima dosta toga što nas još čeka, upisano je u knjigama, a da li tko čita je nejasno. Jer opominjuća pojava da smo svi osuđeni na propast, u Domovini, za koju se krv lila od prvog dana. A to je do Kralja Tomislava. Zašto? Pa mislim da najezda skakavaca nema ništa sa tim, ali ima sa karakterom i sa svetosavljem, koje sije zlo, ma gdje bili. Nije stoga niti bitno, gledati unatrag, jer su oni uvijek tu, kao ekspozitura, pravoslavne vjere. Jedna cigla je izvađena iz temelja njihova, stoga jer ništa krvoločnije nisam vidio u 50 godina kao nju, koja se kune u sv. Savu, koji nije ništa drugo do svinjar, koji je sa njima igrao a sada zbog težih delikta prodaje svetosavlje pod vjeru u Krista. Krist sa tim nema ama baš ništa kao i sv. Sava sa Kristom i kršćanskom vjerom. Amen!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: