Novo!

Tako oni rade…kumrovečka škola!

Činjenica je da sve što Sabor radi 90% od toga je protiv naroda Hrvatskog, a podložno je politici Srbije, sa kojom imaju “jako dobre odnose”. Svaka druga zemlja bi Pupovca protjerala skupa sa Stanimirovićem, i drugom svitom, smjenjivale bi se vlade, a kod nas kao da postoji stid da se jedna vlada ruši, a odmetnici pozatvaraju. Propaganda koja nam se nameće, putem HTV i drugih kanala, je upravo mozgobrisačka, jer ne spominju ništa od onoga što je bitno za narod, te nam driblerski maknu sve sa uvida, a ponude na koncu smeće sa kojim se htjeli mi to ili ne moramo složiti, jer gledati a ne reagirati stvara od Vas sudionike u ekscesu.

Sve ovo nas čini sve napetijima i podložnijima propagandi koja nam se servira putem medija! Velik broj eksperimenata zaključuje da psihička napetost, tjeskoba i razumijevanje stvari kontroliraju perceptivnu granicu.

Zašto? Ukoliko napetost kod pojedinca postaje sve veća i veća, on percipira sve manje na svjesnoj razini i postaje sve podložniji subliminalnim podražajima. Naravno nitko nije imun na te vijesti koje nam stižu iz Pantovčaka i Markova trga! Kako se napetosti smanjuju, pojedinci percipiraju veći raspon informacija na svjesnoj razini te su tako i manje podložni subliminatima. Što se pojedinac više trudi percipirati subliminate, manja je vjerojatnost da će ih zaista i percipirati. Zato i nasjednu gotovo svi…

Mislim da dalje od ovoga pristupa ne trebam ići, jer ono što javnost zanima jesu popisi UDBA-ša i KOS-ovaca kojih ima i to novovrbovanih, popisi tajkuna, masonerije. Hrvatskom Obrambenom Štivu je obećan popis UDBA-ša, kodnih imena, i čim dođemo u posjed istoga, odmah će mo objaviti. Pa neka se misle da li su nedodirljivi ili ne, i neka promisle treba li im stigma zločinaca i da li su dobro odabrali. Pa se poslije ne će događati da bakicu zbog sto kuna zatvore, a Todorić sa milijardama odlazi u inozemstvo. Tako uostalom svi rade, svi tajkuni. Uostalom o tome sam davno pisao…Provjerite.

4 Comments on Tako oni rade…kumrovečka škola!

 1. Otporaš // 05/03/2018 at 23:00 // Odgovori

  Bog! i veliki poZDrav striče Ivane.
  Prilažem ti link na kojem se vidi zemljovidna karta NDH za koju su se “U”staše borile. Danas je bio neki sastanak kod predsjednice RH i kada bi nekom magijom nazočnima na tom sastanku ukazala na zidu slika s ovog linka, vidjeli bi kako bi svi nazočni od straha izbuljili oči misleći da su uskrsnule “U”staše, iako se na karti vidi i grb RH. Oni su zaraženi mržnjom a poznato je DA ZA MRŽNJU NEMA LIJEKA…

  http://otporas.com/dr-ing-vilko-rieger-analizira-pojedine-tocke-ustaskih-nacela/

 2. Milan Boban // 30/04/2018 at 18:25 // Odgovori

  Kome smeta Jasenovac, tome smeta Hrvatska, mišljenja je Otporaš.
  http://otporas.com/kome-sme

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: