Novo!

Terorizam u Vinkovcima: 2015, su žrtve primarne trebala biti djeca, a sekundarne vinkovčani i visoki uzvanici!

Specijalni rat, protu Hrvatske je toliko okrutan, i nevidljiv, pogan i bolan, te se riješavamo boli na način da se opuštamo uz tablete, alkohol, ili pogrešan odabir. Bomba u Vinkovcima, je bio jedan način strašenja javnosti koji je utoliko prisutan jer smo mahom roditelji i djeca su nam mala. No jedna najstrašnija stvar koja postoji u nas jeste ta, da se nitko od TS nije očitovao o tome. Predsjednica K.G. Kitarović je trebala doći u Vinkovce, i to bi bila vijest dana, koja bi se prožimala bar tri tjedna, a za ostalo što bi se dogodilo puknućem bombe, u Vinkovcima jeste “Tabula rasa”, koja se tek treba ispisati. Terorizam srbočetnika protu Hrvata! Istina je jedna da je netko opako lažirao sve što se dogodilo. Ako nitko ne vidi zlo koje je se je nadvilo nad nama, neka ustane i neka ide kod optičara! Nejasna istraga, nije dovoljan dokaz, za pomak na bolje!?

UDBA-ške metode, pa do “Documenta”, pa “Veritas” i “Save Štrpca”, pa do komunista koji su u politici, su prisutne dan danas. Lažna scena, gluma, kao i alkohol koji kumuje uz srbočetničku cajku, je toliko jaka smjesa. Netko padne i ustane, a netko ostane ležati. Dokaz i prilog tome jesu latentni alkoholičari, i narkomani iz hrvatskih klubova. Cajka toliko mori psihu Hrvata te se počnu ponašati po obrascu, koji je dan od “nazovi umjetnika”, te se liječe, sa onima koji su im pri ruci i koji nas imaju u cilju. Jedna vrsta vampira. Ta vrsta vampira se očituje u ljudima koji su skloni nemoralu, slaboj vjeri kao i naručivanju ubojstva, fratara, kao što se je dogodilo u vinkovačkom Novom selu. Šok! Zar netko u miru i slobodnoj Hrvatskoj može dignuti ruku na svećenika fratra!? Što se je uistinu odigralo, je nejasno, no ono bitno što želimo kazati jeste da je polet mržnje veliki i da je iz njega krenulo. Sva dobit koja je stigla nama je krenula njemu a onima koji su je postavili u pješačkoj zoni, neka im je prokleto sve, jer je bilo 2000 djece. Nešto u cijeloj šumi izgleda nejasno.

Skakavci ostaju skakavci, a Hrvati ostaju Hrvatima, do sudnjeg dana.

Za Dom Spremni!

Oglasi

1 Comment on Terorizam u Vinkovcima: 2015, su žrtve primarne trebala biti djeca, a sekundarne vinkovčani i visoki uzvanici!

  1. Uvijek poglavari države provode ono što strane tajne službe zapovjede i tu nije bitna nacionalnost jer isto kiselo zelje se razvlači diljem svjeta, od iraka do libije i sirije i srbije i makedonije do grčke i bosne. Tako je odnavjek a ne od vremena udbe. Svaka tajna služba znači udba a koje su skraćenice nevažno.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: