Novo!

Ti surfaj ja ću se naslonit na tebe! Jer imaš airbage!

Domoljubna stranica, web. stranica ili blog je ona stranica koja promiče domoljublje, nacionalizam, patriotizam i sva druga obilježja koja čine Hrvatsku sretnijom državom, a u osnovi svega jeste, to da se istina mora znati i da se ne treba predavati u bitkama, koje su pred nama. Nesreća je ta, da je većina weba. hrvatskoga prepuna stranica komunističkog/crvenog sadržaja, i sadržaja tipa svakodnevnih događaja koji podržavaju estradu i vijesti iz Srbije. Svaka stranica koja promiče takovu politiku nije ništa drugo do zakinuta, u startu za čitatelje, kao i za one koji bi eventualno nešto pokušali pokrenuti.

Stoga imajte na umu, ako išta pokrećete, da će biti preteško, jer pisati i iznositi osobna stajališta, su toliko na meti, i onda se pitamo zašto bloger poput mene ima toliko muke, čitateljima kojima nekakve elementarne stvari nisu jasne. U nas u Hrvatskoj je politika začinjena, četništvom, mržnjom, dvoličnošću, izdajom i drugim stvarima koje more male Hrvate. Zato i umiremo. Kao sokolovi, ustrijeljeni otrovnim strijelicama, napadani od velikih grabljivica, padamo svaki dan niže i niže, na tlo i ne dižemo se. Ne možemo ustati, jer su muke u ustajanju velike, i bolne, a ponovno padanje jako i nestvarno. Stoga ostajte mi zdravi i ponosni, ja sam odabrao nešto malo drugčije…a to je:

  1. Povesti veću skupinu, sa sobom na ljetovanje. Da ne bude previše dosadno. Svako dobro Vam želim!

3 Comments on Ti surfaj ja ću se naslonit na tebe! Jer imaš airbage!

  1. KUM NA MUMA – RECI ISTINU I RAZBIŠE TI GLAVU…
    http://otporas.com/kum-kuma-reci-istinu-razbise-glavu/

  2. PISMO MAKSA LUBURIĆA FRA. DOMINIKU MANDIĆU 7 prosinca 1953.
    http://otporas.com/pismo-maksa-luburica-fra-dominiku-mandi…/

  3. Ili je Bandić opametnio, ili se je osvijestio, ili je hrvatski progledao, ili mu je stalo do položaja pa se prilijeva kao voda za svaku potrebu, ili se je Milan Bandić uistinu odrekao svakog titizma, komunizma, antifašizma, jugoslavenstva, te poslije svih lutanja i vrludanja približio se svojem naravnom i jedinom HRVATSTVU KAO HRVAT IZ HRVATSKE HERCEGOVINE…

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: