Novo!

Tito-Krvnik hrvatskog naroda

JST

Josip Broz, jedan od najvećih – uopće – zločinaca u povijesti čovječanstva (imajući u vidu broj stanovnika na prostoru gdje je «djelovao»), poznat pod kodnim kominterninim imenom TITO, gotovo da se nalazi pred potpunom rehabilitacijom i zaboravom svih zločina koje je počinio na prostorima bivše Jugoslavije; zločina koje je počinio tijekom svoje duge i krvave komunističke karijere.

Naročito je nakazna i apsurdna puzeća rehabilitacija toga zločinca među Hrvatima u Hrvatskoj, jer je upravo Tito ubio najviše Hrvata. Za vrijeme Drugog svjetskog rata, na mnogim «Križnim putovima» i za vrijeme njegove strahovlade do 1990. godine.

U okupiranoj Kraljevini Jugoslaviji komunisti, predvođeni J. Brozom te naredbom Kominterne, poveli su krvavi građanski rat da bi došli na vlast; što se na kraju i dogodilo sporazumom Zapadne koalicije i Staljina.

U ratu svih protiv sviju poginulo je preko milijun ljudi, pretežno Hrvata i Bošnjaka-muslimana, a da bi na kraju upravo Hrvati ispali «genocidan narod», što ispaštaju i danas.

Taj krvavi rat pretežno se vodio na području pod talijanskom okupacijom, dakle na području Pavelićeve NDH to jest na hrvatskom etničkom prostoru, da bi se krajem rata «znatnije uključili» Srbija, Slovenija i Makedonija.

Glavni cilj partizanskih snaga (i četničkih, jer su oni bili prirodni saveznici i gotovo istog etničkog sastava) bila je NDH i uništenje Hrvatskog naroda.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: