Novo!

Titoisti, partizani, četnici-što će oni u Hrvatskoj!?

Pametan čovjek si u životu ne ostavlja preveliki izbor: Ili biti svinjar među ljudima ili se otisnuti se preko pučine života u jedan nepoznati svijet, i završiti sve moguće škole koje su pred njim! Sužen izbor je uvijek lijek za nedoumice koje treba riješiti. A Domovina? Ona je uvijek u srcu, ma gdje krenuo, ma gdje stigao.

Kužio sam da nešto nije u redu još kao dijete. Bilo je tu politike. Komunističko jednoumlje mi se nije dopadalo. Roditelji su mi zbog Ustaških korijena mamine obitelji morali u Njemačku zarađivati kruh. Siromaštvo je vladalo. Djed zbog pripadništva Ustašama je patio cijeli svoj život. Još uvijek mi je zagonetka 7 mjeseci njegovog bojevanja. Po nekakvim pričama vrbanjskih kroničara, moguće je da je bio u njemačkoj vojsci kao Dragovoljac. Mamini ujaci su završili u Jazovki vezani jedan za drugog žicom. Ta povijest moje obitelji se krila kao zmija noge, u to doba. A što se tiče mojih prijatelja iz djetinjstva, gotovo svi – 90% iz mog društva su bili u aktivnim ili pričuvnim postrojbama Policije, Domobrana, ZNG-e ili HOS-a, diljem naše Domovine. Onih 10% koji nisu sudjelovali, su vjerovatno na nekakav drugi način pripomogli. Eto to je to. Časno živjeti, učiti, pomagati, boriti se onako kako su to naši djedovi činili. Živa glava!.- što bi rekli Bosanci.
Danas nakon 20 godina svega ima istovarenog iza nas i, osobno sam mišljenja da komunizam treba nestati sa svjetske političke scene, jer ako partizančine imaju pravo nositi petokrake na kapama, srp i čekić-simbol zla, tada mogu i ja nositi trobojnicu i slovo =U=, jer je Ustaški pokret po nekakvim povijesnim dokazima bio daleko humaniji pokret, sa ljudima koji su ga činili, i načelima po kojima su radili, od Jure Francetića i Pavelića, do Hrvata islamske i pravoslavne vjeroispovijesti iz Crne Legije. Po nekakvim tekstovima iz knjiga, jadan je bio onaj koji je prekršio jedno 10 Božjih zapovjedi, a još jadniji ako prekrši jedno ili više Načela Ustaškog Pokreta. Sve su to laži, koje su napakirane od pobjednika u 2 svj. ratu, koji su prekrojili povijest, onako kako njima odgovara. A svoje zločine su pripisali svima onima koji su bili protiv njih.
Na koncu zbog čega meni brane nositi Ustaške oznake? Pa to mi nitko ne može zabraniti!? NDH je bila daleko humanija i naprednija, ali je od početka bio trn u oku Churchill-u, Srbiji. Kao i drugim silama svijeta. Ovako kako su danas stvari poslagane su potpuno neodržive. Zbog toga i počinju ratovi, stradavaju obitelji. Nedostaje nam Kralj Nebeski. Kralj svih naroda – Stvoritelj svih naroda. Vapimo za njim, a uvijek se nama Hrvatima ostavlja na izbor u krvi, muci i patnji , duhovnoj tako i tjelesnoj kako izboriti Slobodu našeg naroda. Poglavito svih Hrvata- Pravoslavne, Katoličke i Islamske vjeroispovijesti. Isus je patio 14 Postaja Križnog puta, a Hrvatski narod pati od svog postanka.
Oni koji padnu ili posrnu mogu kasnije u životu napraviti briljantne stvari. Ako ustanu. Jedna od njih je živjeti svoj život, punim plućima, vesela srca. Mi ustajemo, uza sve teškoće. Zlo koje su SPC i Srbi zakuhali sa Englezima, koji su im dali zeleno svjetlo za još jednu, kako se pokazalo, poražavajuću ekskurziju, iz koje su na traktorima 1995 spašavali glave, je samo još jedan izgubljeni rat koji su Srbi poveli i – izgubili!

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: