Novo!

Tko nam daje pravo predati bitku za Hrvatsku?


vuk

Liječnici imaju zavjet šutnje? Njih se ne smije pitati o bolestima drugih, niti kako su “VIDJELI” bolesti kod malih ljudi-smrtnika? A nas se zato ispituje, jer naime, mi nemamo zavjet šutnje niti ikakve kočnice. Ali ne direktno. Kada dođe do “direktnog” već imamo lisice na rukama. To se čini od susjeda do susjeda. Od poznanika do prijatelja. Popunjavaju se polako optužnice. Zar zbog toga bacamo kamen na bližnjeg svoga?

A ja se pitam imamo li mi razloga za šutnju? Tko je zapravo taj koji nas obvezuje na šutnju? E pa ovako, ne želim duljiti bit ću vrlo precizan i iskren. Dakle mnogi pitaju ili što li već… Nikada nismo klečali niti pred kime pa nećemo niti pred jednim čovjekom, osim pred Bogom. A nije dobro klečati niti pred sobom. No pošto je zakrčen put do crkve u potrazi sa molitvom sa ljudima kojih se stidim spomenuti ih kao sugrađane, nije mi prioritet niti biti u snu ili mori ili javi u istom društvu a da ne govorim istom Bogu se moliti.

Moj Bog kome se molim je milostiv, poginuo je za sve nas. Smaknut je. A one koje poštivam su oni koji su pobijeni, živi spaljeni u pećima u Rajšićevoj pekari, poklani, i masakrirani. Kada budete to shvatili, shvatit će te i zašto pišem na ovoj stranici kao i koliko je gorčine u meni. Pijetet Vukovaru? Čini mi se da će to biti prvi fajt… jer odugovlače sa time, a na kraju će ga dati, samo da nam zamažu oči od gledanja drugih ciljeva. Kao: Lustracija, progon ratnih zločinaca iz Sabora (pod broj jedan), progon ratnih profitera, kriminalaca, UDBA-e…Kao i komunističkog kadra.

Ne tražim ništa za sebe. Samo malo više sreće i zdravlja za bolesne i za svu djecu Hrvatske. Da li je nama dragovoljcima a da ne znamo odzvonilo odavno, i to onda kada je Vukovar predan? Jel nam umrla duša?

Uz svo dužno poštovanje prema, morate jednog svjesni biti da ovo što se događa kod nas u Hrvatskoj je nusprodukt UDBA-e i srbskog- četničkog lobija koji je u Saboru kao i VRLO BOLESNIH zastupnika koji se nalaze u toj skupini, među njima. Dakle nas Branitelje se ispituje, a ispitivači su četnici i komunisti?  Nevjerovatno. Nismo li mi pobjednička vojska?

 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

Oglasi

1 Comment on Tko nam daje pravo predati bitku za Hrvatsku?

  1. Mario // 29/11/2015 at 09:58 //

    Nemoze biti nista zalosnije nego Vlada koja se ponasa kao da je Bogom dana osporava branitelje koji su zasluzni za nasu drzavu

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: