Novo!

Tko nam daje pravo predati bitku za Hrvatsku?


vuk

Liječnici imaju zavjet šutnje? Njih se ne smije pitati o bolestima drugih, niti kako su “VIDJELI” bolesti kod malih ljudi-smrtnika? A nas se zato ispituje, jer naime, mi nemamo zavjet šutnje niti ikakve kočnice. Ali ne direktno. Kada dođe do “direktnog” već imamo lisice na rukama. To se čini od susjeda do susjeda. Od poznanika do prijatelja. Popunjavaju se polako optužnice. Zar zbog toga bacamo kamen na bližnjeg svoga?

A ja se pitam imamo li mi razloga za šutnju? Tko je zapravo taj koji nas obvezuje na šutnju? E pa ovako, ne želim duljiti bit ću vrlo precizan i iskren. Dakle mnogi pitaju ili što li već… Nikada nismo klečali niti pred kime pa nećemo niti pred jednim čovjekom, osim pred Bogom. A nije dobro klečati niti pred sobom. No pošto je zakrčen put do crkve u potrazi sa molitvom sa ljudima a kojih se stidim spomenuti ih kao sugrađane, nije mi prioritet niti biti u snu ili mori ili javi u istom društvu a da ne govorim istom Bogu se moliti.

Moj Bog kome se molim je milostiv, poginuo je za sve nas. Smaknut je. A one koje poštivam su oni koji su pobijeni, živi spaljeni u pećima u Rajšićevoj pekari, poklani, i masakrirani. Kada budete to shvatili, shvatit će te i zašto pišem na ovoj stranici kao i koliko je gorčine u meni. Pijetet Vukovaru? Čini mi se da će to biti prvi fajt… jer odugovlače sa time, a na kraju će ga dati, samo da nam zamažu oči od gledanja drugih ciljeva. Kao: Lustracija, progon ratnih zločinaca iz Sabora (pod broj jedan), progon ratnih profitera, kriminalaca, UDBA-e…Kao i komunističkog kadra.

Ne tražim ništa za sebe. Samo malo više sreće i zdravlja za bolesne i za svu djecu Hrvatske. Da li je nama dragovoljcima a da ne znamo odzvonilo odavno, i to onda kada je Vukovar predan? Jel nam umrla duša?

Uz svo dužno poštovanje prema, morate jednog svjesni biti da ovo što se događa kod nas u Hrvatskoj je nusprodukt UDBA-e i srbskog- četničkog lobija koji je u Saboru kao i VRLO BOLESNIH zastupnika koji se nalaze u toj skupini, među njima. Dakle nas Branitelje se ispituje, a ispitivači su četnici i komunisti?  Nevjerovatno. Nismo li mi pobjednička vojska?

 

ZBOG TOGA NAS SE VLADA BOJI! ZATO NAS PROGANJAJU I ZATVARAJU!

Boje se vukova u nama. Svakog okupljanja. 100.000 Branitelja na trgu Bana Jelačića!? E pa to je već predinfarktno stanje kod svake Vlade u svijetu. Premijer pod stolom, a zastupnici u panici traže zaklon i sigurnost po sobama. Oni sretniji bi bili odmah vezani u lance. Bježanje kroz mali prozor onih najdebljih.

A oni sa kojima se družim su isti kao i ja, dakle mali ljudi, koje unaprijed povučene i rezervirane i iz tog razloga baš želim u nekim stvarima probuditi i uskočiti u vatru za njih, jer me je iskustvo naučilo da se svako dobro ne registrira onako kako bi trebalo. Evo primjer…zašto Heroji iz Dom. Rata nisu dobili one zasluge koje trebaju? Zašto nas je pomrlo i izvršilo suicid više od 60.000? Kome je bitan neki “ćaća”? Ili Zoran Milanović? Ostojić? Pa zar nisu stali na vagu tijekom godina? Zar dozvoljavamo njima da nas vode, i truju, lažu, obmanjuju?

JER NAS SE BOJE! JER NE MOGU VLADATI SA NAMA. UMIREMO OD PONOSA, I OTROVA KOJEG NAM PODMEĆU!

O KAKVOM OTROVU PIŠEM?

Zašto je gotovo 80% Branitelja na lijekovima koji stvaraju jedan umjetni kemijski svijet koji nije realan i stvaran? Želi li Vlada naša izdajnička reći da smo svi nenormalni jer se otimamo i ne damo ono za što smo glavu u torbi držali?

Tko nam daje pravo predati bitku za Hrvatsku: Vi? On? Ona? Oni tamo što šapuću? Ja?

Želi li Vlada reći da je normalno, što su naše suborce zarobljene prebijali, kosti lomili, i ubijali? Želi li Vlada sa time reći da je komunistički sistem bio zdraviji? Pravedniji? A četnici “humanisti”?

Želi li Vlada reći da bih ja bio iznimka možda u tom postupku?…Postavite si ta pitanja, pa odgovorite, bez citiranja i bježanja u kut, i okolišanja, jer naime, više volimo stojati sa nogama na zemlji i hodati njom već klečati pred nepravdom koja nam glave kida i lubanju lomi!

Griješimo svi jako, očituje se i izčitava između redova. U pogledu, ponašanju, u svemu. Sve ukazuje na početak traganja- trag i cilj-lovinu! A to nismo nikako mi bili 1991. Gdje nam je duh vuka nestao?

TU JE U NAMA…SAKRIVEN. I PROMATRA…OSJETI I UPRAVLJA NAŠIM ŽIVOTOM.

Dakle pokušajte kanalizirati svoju volju vjeru htijenje i molitve da se procesuiraju zločinci iz Vukovara, silovatelji, kriminalci i veleizdajnici i drugi koji su u tom košu, PA ĆE SE PROBUDITI “VUK PRAVICE”, I ZVIJER U NAMA i Hrvatska će biti pravednija zemlja za nas male Hrvate. „Veličina“ i “moralnih vertikala” imamo i previše, a njih se doista trebamo gnušati, jer nam doista za pranje veša treba perilica, a hrana za mozak knjiga i promišljanje o svakoj pojavi sa kojom se susretnemo. I more ljubavi. Mesija lažnih i vođa bez kredibiliteta, ionako imamo i previše. Od crkve, Policije, Sabora pa i vatrogasaca. Nisam ni ja vođa…no tu je među nama.

Sa dužnim poštovanjem, iskren kao i uvijek, sumnjičav, oprezan, bez dlake na jeziku, nadahnut, umoran, žestok, energičan: Za Dom Spreman:

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

1 Comment on Tko nam daje pravo predati bitku za Hrvatsku?

  1. Mario // 29/11/2015 at 09:58 //

    Nemoze biti nista zalosnije nego Vlada koja se ponasa kao da je Bogom dana osporava branitelje koji su zasluzni za nasu drzavu

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: