Novo!

TKO PRVI MAGARAC!?

12647229_1560373770956141_1263524179575180072_n
U mnoštvu objava eto jedne kao da sam je vidio negdje prije 450… i nešto dana. Doduše nije bilo roštilja ali slika- ista. Po tko zna koji put većina iznenađena. Vaki-naki, ovi-oni, ja uistinu nisam. Da li je moguće? Jeste moguće je! Da li su krivi mediji? Jesu! Prenijeli su istinu napokon. A koga sada okriviti? Ispada kako se opet dijelimo, jer postoje samo istinski Branitelji i oni koji nikad Hrvatsku zanijekati neće. Ovi drugi nisu bitni.

Ne ne otkrivam toplu vodu i ne pametujem: Gledam i vjerujem kako će doći dan, kad ću otići do bijelih križeva i kazati: Prijatelji moji…dao sam sve od sebe da vaša mladost nije bila uzalud! Da! Doći će vrijeme kada ću djeci mojih prijatelja pogledati u oči i kazati: Dao sam sve od sebe! Ne, nisam magarac. TOVAR sam. Razlika je velika!

SRAM VAS BILO!

Izvor: P.M. Peđa

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

Oglasi

1 Comment on TKO PRVI MAGARAC!?

  1. ZAPANJUJUĆA JE UPORNOST BEZOBRAZLUKA KOJOM NASTUPAJU SVEHRVATSKI BRIŽNICI…BRANITELJSKE DUŠOBRIŽNIKE MJESECIMA GLEDAMO U ŠATORU SAVSKE 66…I tKO JE PROTIV NJH; DONEDAVNO BIO YUGOFIL; KOMUNJARA; ANTIHRVAT…GLEDAMO I SLUŠAMO I DRUGE KOJI SU SE RAZVOJAČILI, OKITILI IH “ČVARCIMA” I GURNULI U SUSTAV REŽIMA…BRAT DO BRATA SVE RVAT DO HRVATA…I ŠTO NAM HRVATSKA DUBLJE TONE A HRVTI SPAS TRAŽE IZVAN HRVATSKE:::RAZNI HR GENERALI; GENERALČIĆI POPUT KLEMMA; GLASNOVIĆA SVE ĆE VIŠE RADITI NA DOBROBITI “SVIH BRANITELJA U IME SVIH BRANITELJA”…

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: