Novo!

Tomislav Merčep…još jedna priča iz Hrvatske!

Pakiranje Tomislavu Merčepu se nastavlja. Kazna koja nije dostojna čovjeka, njegova nivoa. Dakle sve što se ima za kazati jeste: Sramota Hrvatske Države, je naše sudstvo, i drž. odvjetništvo. Liče na estradne zvijezde, iz bivše Jugoslavije. Skupa sa njima se mogu pokrenuti i obavještajne službe i njihovi aparatčiki-(sluge) koje su naše Dragovoljce, Branitelje, i Heroje potrpali na marginu postojanja, življenja i funkcioniranja. Četnici u Saboru, kokarde na srpskim blagdanima, puškaranje i bacanje bombi, silovatelji slobodni, ratni zločinci također, a Dragovoljci-oni sretniji na groblje, a manje sretni na robiju.

Ovaj sistem je UDBA-ški, a dokaz u tome jeste i to što nitko to nije osporio do danas. Tvrdnje Manolića, Perkovića i drugih bandita, da je Hrvatska stvorena na UDBA-ški temeljima, i te kako pridonosi tvrdnji ovoj činjenici, da se Heroji Domovinskog rata, zatvaraju, progone i ubijaju.

Zaboravljaju svi, kako je bilo : Ili ja ili on…taj trenutak bi se definitivno dogodio kad-tad!

Strah ulazi u Dragovoljačku i Braniteljsku populaciju, svaki danom sve više. Na grobljima nas ima više od 100.000 od 1992 godine. Poumirali smo prirodni putem a preko 7.000 suicidom. Jel zato šutimo? Da. Upravo zato. Jer nas nema kao prije. Smrdoslavija, je ponovo pred vratima? Da i čini mi se, jednom kada nas ne bude, da će biti ponovo rata. No tko će to braniti, je upitno, kada Sokolovi odu, na put?

1 Comment on Tomislav Merčep…još jedna priča iz Hrvatske!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: