Novo!

Tomislav Merčep…priča koja boli jako!

Zabilježen je zadnji  ispraćaj pokojne Zorke Merčep majke, Tomislava Merčepa.

Hrvatsko pravosuđe “nije ga pustilo na posljednji ispraćaj majke”.

Kakvo državno odvjetništvo, takvo je i ministarstvo pravosuđa pa i zatvorski sustav. Ovo je očaj nad očajem da se pritvorenici ne smiju puštati na sahranu, a ratnim zločincima se ugađa na sve načine. ( …da ne navodim, čitalo se na portalima). Tomislav Merčep je Heroj veliki, ali je ostao u sjeni zakulisnih igara, velikih političara i igrača, te mu i na dan smrti majke, smetaju i daju razlog za uznemiravanje, jer ipak ovakav stav prema pokojnoj majci Tomislava Merčepa, i njemu osobno, je krajnje neugodan i nekulturan, te graniči, sa nepodobnošću i pakosti.

Nadalje.

Kako god izgledalo, čini se da Tomislavu Merčepu pokušavaju nakalemiti pored svega drugoga i mnoštvo drugih stvari, jer stvar nije gotova, ne bi li mu otežali život i krajnji status, dok je tu sa nama. Narušena zdravlja, pored moždanog udara, je postao još veći plijen lovcima, i bahatom četniku, te stoga molim pripadnike umirovljene, koji mogu na bilo koji način, makar u mislima se staviti u službu, jer mu je po svemu sudeći život ugrožen, neka to učine. Ovo što se čini nad njim, je vrst psihičkog zlostavljanja, koje jedan Hrvat, Heroj Tomislav Merčep, ne bi smio doživljavati u našoj Domovini Hrvatskoj…

Ako njega danas u zatvoru napadaju, ovako slabog….što će biti sutra sa nama drugima? Što će biti sa nama manjima? Ne moram niti razmišljati jer dok ovo pišem, napad je u tijeku i na njega, na mene, i svakog sljedećeg Hrvata Domoljuba. Tko ne zna za takvu vrst rata, je slijep, ćorav, bezosjećajan, a možda i bradonja.

2 Comments on Tomislav Merčep…priča koja boli jako!

  1. Zaista več dugo godina Hrvatski cijeli narod za koji smo davali svoje živote na oltar Domovine brzo je zaboravio strahote obrambenog Domovinskog rata i stoljetni san Hrvata o samostalnosti kao da je otišao u vjetar pa nam Mladi i cijele obitelji napuštaju Državu trbuhom za kruhom jer su nam sve uništili pokrali opljačkali a vode i još podmukliji rat i svu Svetinju Hrvatskog naroda uništavaju isti neprijatelji protiv kojih smo se borili. No izgubili su u Svetom Obrambenom ratu ali sada mi gaze narod isto kao i nas sve koji smo stajali na prvim linijama obrane i gdje je naš san o Državi Bogom datu jačoj i najljepšoj u cijelom Svijetu, opljačkali su nas naši domaći političari i pljačkaši i mnogi drugi Izdajice kojima nije ništa Sveto što je Hrvatsko samo Hrvatsko bogatstvo Prirodnih ljepota Zemlje, mora ,voda, čak i zrak čemo morati plaćati dobro poznatom neprijatelju koji vodi podmuklo prema mom narodu i cijeloj Hrvatskoj Državi. Amen.

  2. Hrvatsi bi narod već jednom morao shvatiti da jugoslveni u suradni sa velikosrbskim fašistima vede psihičko ubilački rat protiv hrvatskih vetizova kao što je Tomislav Merčep. Takav se zastrašujući rat zapravo vodi i protiv cijelog hrvatskog naroda jer su nam ovo poruke: Ako se vi Hrvati budete opet protivili našem stvaranu velike Srbije uništavanjem vaše Hrvatske ovakvi progoni i muke čekaju i vas.
    Vjedurem da će hrvatski narod shvatiti ozbiljno ove srbske fašistričke porijetnje i sigurn sam de ćemo tim srbskim i jugoslavenskim zločincima jos jednom, i to zadni put , da Hrvatsku nikada veće ti srbski yločinci unistiti.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: