Novo!

Tomislav Merčep, priča koja jako boli!

 

Zabilježen je zadnji  ispraćaj pokojne Zorke Merčep majke, Tomislava Merčepa.

Hrvatsko pravosuđe “nije ga pustilo na posljednji ispraćaj majke”.

Kakvo državno odvjetništvo, takvo je i ministarstvo pravosuđa pa i zatvorski sustav. Ovo je očaj nad očajem da se pritvorenici ne smiju puštati na sahranu, a ratnim zločincima se ugađa na sve načine. ( …da ne navodim, čitalo se na portalima). Tomislav Merčep je Heroj veliki, ali je ostao u sjeni zakulisnih igara, velikih političara i igrača, te mu i na dan smrti majke, smetaju i daju razlog za uznemiravanje, jer ipak ovakav stav prema pokojnoj majci Tomislava Merčepa, i njemu osobno, je krajnje neugodan i nekulturan, te graniči, sa nepodobnošću i pakosti.

Nadalje.

Kako god izgledalo, čini se da Tomislavu Merčepu pokušavaju nakalemiti pored svega drugoga i mnoštvo drugih stvari, jer stvar nije gotova, ne bi li mu otežali život i krajnji status, dok je tu sa nama. Narušena zdravlja, pored moždanog udara, je postao još veći plijen lovcima, i bahatom četniku, te stoga molim pripadnike umirovljene, koji mogu na bilo koji način, makar u mislima se staviti u službu, jer mu je po svemu sudeći život ugrožen, neka to učine. Ovo što se čini nad njim, je vrst psihičkog zlostavljanja, koje jedan Hrvat, Heroj Tomislav Merčep, ne bi smio doživljavati u našoj Domovini Hrvatskoj…

Ako njega danas u zatvoru napadaju, ovako slabog….što će biti sutra sa nama drugima? Što će biti sa nama manjima? Ne moram niti razmišljati jer dok ovo pišem, napad je u tijeku i na njega, na mene, i svakog sljedećeg Hrvata Domoljuba. Tko ne zna za takvu vrst rata, je slijep, ćorav, bezosjećajan, a možda i bradonja.

Vaš komentar

Loading Facebook Comments ...

3 Comments on Tomislav Merčep, priča koja jako boli!

  1. nedeljko kovacec // 11/07/2018 at 08:33 // Odgovori

    tomislav je moj prijatelj i ratni zapovjednik ništa što mu se stavlja na teret nije istina žao mi ga je kao ratnog zapovjednika kao čovjeka kao oca supruga i na kraju krajeva susjeda da u hrvatskoj ima nepravde ima bog sve vidi i ti što mu sude i što mu zlo čine odgovarat če jednog dana prvo kod boga.tomislave izdrži neno je u mislima stobom teško je i meni al znam da i tebi veliki ti pozdrav od moje obitelji .

  2. Božena Leventić // 17/08/2018 at 11:59 // Odgovori

    Sramite se i vi borci što niste otišli do zatvora i tražili da se gosp. Merčep pusti na zadnji ispračaj majke. To je Pupovac naredio a Plenković mora za njegovu smrdljivu ruku plesti kako četnik svira. Koje je to pravosuđe da nije dozvolilo oproštaj majke sa sinom u tim tužnim trenucima. Bagra od njih sami udbaši i komunjare. GROBOVI VAM NIKAD OPROSTITI NEČE.

  3. Poštovani, vrlo sam osjetljiv na ovo što sam pročitao iz razloga što sam na Golom otoku proveo 3 (tri) godine. Neću ulaziti u krivnju ili nevinost gosp. Merćepa, jer na to nisam pozvan ali jedno mi nikako nije prihvatljivo! U određenim životnim okolnostima i prema onima koji su dokazano učinili zločin treba biti human, naravno, uz najveće mjere opreza! Ovdje je izvršna vlast dokazala svoj neljudski i nehuman odnos prema nekomu što se zove i je, živa i mrtva osoba koje se u jednom danu, na ovoj zemlji, rastaju zauvijek! I prema zločincima i “zločincima” trebamo biti humani u određenim životnim situacijama koje se nikada više neće ponoviti i nikome više neće u životu biti na štetu. Izvršna vlast je, u ovom konkretnom slučaju, pala na ispitu! Ocjena 1! Ja sam 6387!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: