Novo!

Tražimo odgovornost za zločine SDP!

12246852_1681950182091467_5574449141331074249_n

Treba imati hrabrosti suočiti se oči u oči, sa tom crvenom aždajom koja nakon Domovinskog rata, progoni, zatvara, osuđuje, na kazne dugotrajnog zatvora, gazi sirotinju, pljačka blago hrvatskog naroda, rasprodaje imovinu, tjera mlade iz Hrvatske u zemlje Europe i svijeta.

Prošla garnitura političara su najgori harači, zlo nad zlom. Izdajnički trče u Beograd nakon svake donešene odluke Sabora. Mijenjaju odijela, stavljaju petokraku, kokardu ali su ISTI ZLOTVORI kao i prije odlaska. Ne znaju tko im glave nosi, padaju na koljena pred četničkim vojvodama a kada se vrate u Hrvatsku serviraju sve preko svojih medija posebice HRT-a.

300.000 imigranata smo primili u Hrvatsku po nalogu komunista, koja uzgred rečeno, kao da nije njihov dom, a za hrvatsku sirotinju nisu imali novca da ih se zbrine!? E pa neka Centar za mirovne studije, Documenta, i druge nevladine udruge, usvoje po nekoliko azilanata, po svom slobodnom odabiru. Neka daju primjer, što i kako sa njima, drugim političarima. Samo neka maknu upaljače, šibice, pune kanistere sa benzinom, i druge stvarčice koje mogu loše utjecati na okolinu.

A sada jedan odgovor na prozivku u Saboru! Masonerija koja radi za SDP, HNS, i druge crvene stranke, poglavito one lijeve orijentacije, koja ih podržava, dolasci Sorosa plagijati i pogrdni nazivi koje nam prodaju kao što su REGIJA govori sve: tko nam je neprijatelj, koji su im ciljevi, i kako bi se trebala zvati Hrvatska po njihovom.

Ne morate nam prodavati piramide gospođo Ingrid, kad znamo tko zloglasne petokrake nosi po Hrvatskoj.

Evo jedna kalkulacija. Možete je nazvati, osvrt na prošla vremena, gledano očima sudionika tih događaja: Da su nekakve druge prilike, vremena, noću bi ti isti partizani (današnji komunisti) dolazili kamionima po Domoljube, i likvidacije bi se vršile, daleko od očiju javnosti-kao u minulim vremenima.

Danas se te likvidacije rade medijski: imamo primjer Marka Jurića. Koliko god to nesnošljivo zvučalo, no tom čovjeku su pokušali zagorčati život. A to su hinili veliki “filantropi”, zagovornici pomirbe “par excellence” što bi rekao Izet Fazlinović.

Ti crveni partijaši upadaju u tuđe živote, kradu i mijenjaju kako im se hoće, prijete, pljuju po Vukovaru, Škabrnji, Dubrovniku, po svim svetinjama Domovinskog rata.

Što rade naši vrli policajci??

Užas koji vlada današnjom politikom svaki imalo svjestan Hrvat vidi. Hrvatstvo se svelo na slušanje cajki, i toleriranje četnika po Vukovaru i drugim gradovima, po kojima se žrtve silovanja sreću sa ljudima koji su ih silovali. Zatim Darko Pajičić. Ubijen je! I to od policajca Saše Sabadoša a po zapovjednom lancu ta spona ide do vrha policije na kojem je sjedio dojučerašnji ministar Ranko Ostojić.

Tražimo procesuiranje odgovornih za njegovo prebijanje i preranu smrt!

Što je sa slučajem Marka Franciškovića i još uvijek zatvorenog Ivana Pranklina, koji je zbog odbijanja suradnje za MI6 britansku tajnu službu još uvijek na psihijatrijskom odjelu? Mislim da je vrijeme, da se nekakve stvari poslože na svoja mjesta, kao i odgovorni na klupe suda koji će donijeti presudu pravičnu i nepristranu: Opet se pojavljuje ime: Ranko Ostojić, uz liječnike iz Vrapča, kao i svi ostali koji su imali udjela u ovoj nakaradnoj maškaradi su dužni odgovarati. Ova farsa je umalo stajala Marka Franciškovića doživotnog zatvaranja na psihijatrijski odjel, i to samo zbog prepiske na Facebooku, koja je završila obostranim vrijeđanjem. Dakle naučili smo jednu stvar: A to je da su komunisti jako osvetoljubivi. Valjda se zato iza suknje kriju, pa ih se bagerom mora čupati van na svjetlo dana i istine! Jer nije očito svima jednako: kad ti na kavu dođe prijateljica i ovrha! Ta ista Policija deložira sirotinju iz svojih domova, naoružani automatskim puškama, uhićuje branitelje, a daju premještaj četniku koji je ubio Darka Pajičića. Je li to ta ista Policija? Meni se čini da jeste.

Želite li biti svrstani na taj popis? Onda učinite sve da ne dođete na njega!

A ako pak želite na popis izdajnika-nema problema. Čitat će Vaši praunuci, obitelj, prijatelji za 100, 200, 1000 godina, tko ste i što ste činili. Mislite da ste Vašim “slaboumljem” uništili Hrvatsku? E pa varate se. No odsad držimo zatvorene novčanike, jer nam odgovaraju kisela lica Zorana Pusića, Vesne Teršelić, Pupovca i drugih.

Zabolila Vas glava?

 

E pa kao “Plivadon” postavljam jedan video uradak sa prosvjeda iz 2015:

Dolazi vrijeme burnog političkog življenja, i velikih promjena u Hrvatskoj, kao i u hrvatskom političkom životu. 

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Stric Ivan!

 

Oglasi

2 Comments on Tražimo odgovornost za zločine SDP!

  1. Sada ce se gubitnici potrudit da sto vise ometaju rad nove vlade.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: