Novo!

TRI DIMENZIJE MAKSA LUBURIĆA – S ISTINOM NA ČISTAC!

maksluburic1

POVIJEST I SMJERNICE HRVATSKOG NARODNOG ODPORA …

TRI DIMENZIJE MAKSA LUBURIĆA – S ISTINOM NA ČISTAC

“U” ovom gore naslovu ima veliki komad istine. Dr. Tuđman nije mogao ostvariti što je ostvario a ostvario a to je RH bez dvije ideje, a to su:
(1) prvo “PORUKA IZMIRENJA “U”STAŠA I HRVATSKIH PARTIZANA” koju je osmislio general Drinjanina a napisao ju je dr. Miljenko Dabo Peranić.

(2) drugo, kako je Maks Luburić u svojim pismima i Okružnicama sustavno tvrdio da hrvatski komunisti koji su na vlasti i koji imaju oružje u svojim rukama, te da se njih trebamo držati i sa njima surađivati, jer oni znaju kako neprijatelju “ŠIJOM ZAVRNUTI”; su doslovno riječi Maksa Luburića, generala Drinjanina.
Može Miroslav Tuđman braniti svojeg oca koliko god hoće i to je normalno, kao što je i normalno da je njegov otac, moj prijatelja kojeg Avator “Otporaš” to može posvjedočiti, je birao hrvatske Udbaše jugoslavenske orijentacije za ostvarenje Države Hrvatske u obliku “RH”. To su činjenice i njih se trebamo držati…

GENERAL DRINJANIN I NJEGOVE IDEJE

Poznavati generala Drinjanina se ne može preko neprijateljske promodžbe. Poznavati generala Drinjanina se može samo onda ako se sve bude čitalo što je on pisao o sebe i kroz sebe o Hrvatskoj. Tu su izražene sve njegove misli, sve njegove ideje koje su ga kroz život vodile da bude ono što je uistinu on i bio. Tek onda će se vidjeti da se general Drinjanin nikada nije kitio tuđim perjem niti se je zaklanjao za tuđa leđa. On je jedini hrvatski general koji je iz ljubavi za viječitu Hrvatsku neumorno pisao i iza sebe ostavio budućim hrvatskim pokoljenjima na stotine knjiga zapisanog i napisanog materijala. Iz tog materijala može se napisati i opisati generala drinjanina u TRI DIMENZIJE.

Prva (1) DIMENZIJA bi bila njegovo rođenje i kršteno ime Vjekoslav Luburić,

Druga (2) DIMENZIJA bi bila njegovo konspirativno ime MAKS kojeg mu je Jure Francetić dao na Janka Pusti u Madžarskoj. S tim imenom je Maks došao u Hrvatsku 10 Travnja 1941. godine. S tim imenom je Maks bio poznat za cijelo vrijeme četirigodišnjeg obranbenog rata NDH.

Treća (3) DIMENZIJA bi bila GENERAL DRINJANIN koji je poznat pod tim imenom i koji je bio Glavni Zapovjednik Hrvatskog Narodnog Odpora, HNO. Uzevši ove tri DIMENZIJE u analizu, nesumnjivo će se doći do zaključka da prva (1) DIMENZIJA tj. ime Vjekoslav Luburić nije smetala nikome, pa ni srpskoj dinastiji Karađorđevića. Svakako druga (2) DIMENZIJA, tj. DIMENZIJA “MAKS” je najviše smetala srpskim četnicima, te preko ovih i partizanima i svim Jugoslavenima.

Treća (3) DIMENZIJA, tj. DIMENZIJA “GENERAL DRINJANIN” je ta DIMENZIJA koja je najviše smetala Jugoslaviji. Ova posljedna je uzdrmala temelje svakoj Jugoslaviji, a ponajviše Titinoj komunističkoj Jugoslaviji. Zato je Udba tražila svake načine kako se približiti k njemu; i na svu nesreću to joj je i upijelo ubaciti istreniranog Udbaša Iliju Stanića koji ubija hrvatskog generala VJEKOSLAVA MAKSA LUBURIĆA, VITEZA GENERALA DRINJANINA 20 travnja 1969. godine u Španjolskoj.

Pažnja: Da se zna i da se nezaboravi. Svi povijestni velikani su imali svoje MENTORE. Tito je imao Staljina, Poglavnik dr. Ante Pavelić je imao Oca Domovine dra. Antu Starčevića, Maks Luburić je imao za svoje MENTORA Poglavnika dra. Antu Pavelića, prvi predsjednik RH dr. Franjo Tuđman je imao za svojeg MENTORA Zadnjeg zapovjednika Hrvatskih Oružanih Snaga, HOS-a Viteza Vjekoslava Maksa Luburića, generala DRINJANINA. Svi su oni radili u odrazu vremena i kako su najbolje znali za probitak i probitke hrvatskog naroda i Hrvatske Države, osim zlotvora Tita.

Da li je Poglavnik rimskim ugovorima prodao Dalmaciju? Molim strpljenje onima koji otvore i pročitaju priloženi link. Hvala.

Izvor: Otporaš

Stric Ivan!

1 Comment on TRI DIMENZIJE MAKSA LUBURIĆA – S ISTINOM NA ČISTAC!

 1. Poglavnikovi vojnici u borbi za hrvatsku Državu uključivši i Vukovar.
  http://otporas.com/poglavnikovi-voj…je-grba-svjedoce/

  Ja ću ovdje donijeti šta je napisao Zadnji Zapovjednik Hrvatskih Oružani Snagaa NDH Vjekoslav Maks Luburić, general Drinjanin. DRINA, br. 4/7 1955., strana 150:
  “BARJAM MUBAREK OLSUN! Braći muslimanske vjeroispoviesti, pripadnicima HOS-a, Hrvatskog Narodnog Odpora, suradnicima, prijateljima i čitateljima “drine”, kako onima u Domovini, tako i svima Vama u emigraciji, čestita Barjamske blagdane sa željom, pa ih provedete u zdravlju i zadovoljstvu, spremajući se za dan konačnog obračuna. Zapovjedničtvo V. Sbora HOS-a. Glavno Tajništvo Hrvatskog Narodnog Hdpora. Uredničtvo i uprava “DRINE”.
  General DRINJANIN.

  Ja bih samo nadodao da se s ovom čestitkom braći Hrvatima muslimanske vjeroispovijesti slažem i da im želim čestitati BARJAM MUBAREK OLSUN! Mile Boban, Otpotaš.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: