Novo!

Trovači hrvatske povijesti ponovo jašu!

 

pavelicpapers (1)

Knjiga “Pavelich Papers”, je slagala srbska kontraobavještajna služba KOS i druge srbske tajne službe, sa ciljem sotoniziranja hrvatske povijesti, kao i čelnika NDH, sa daljnjom posljedicom nametanja, Memoranduma SANU 2 Hrvatima i Hrvaticama. Maglu nam prodaju, i ne mogu kazati, da nisu naišli na dobro tržište, pogotovo kod onih ljudi, koji su na temelju osobne prosudbe pokušali davno prije tri godine, odkupiti ime i svrhu današnjeg Online Magazina “Hrvatsko Obrambeno Štivo”.

Taj pokušaj je bio neuspjeli pokušaj likvidacije, domoljubnog napora, i okupljanja malih ljudi oko stranice, koja promiče istinu kako o Domovinskom ratu, tako i istinu o svim povijesnim zbivanjima, sa kojima imamo žestoke obračune dan danas, upravo zbog ovakvog kalibra ljudi, koji ne prezajući ni pred čim pokušavaju uništiti i zgaziti hrvatski duh i hrvatskog čovjeka.

Otvorena (vrlo prozirna) ponuda, o “prepuštanju imena” koju smo dobili, je odbijena istog trenutka, a ponuđač “Dragutin” sa kajkavskim nariječjem, je nestao jednako kako se i tajanstveno pojavio ali sa jednom pogreškom:

svaki trag se da analizirati, i doći do zaključka tko je, zašto i sa kojom svrhom poslao ovog “kurira”  i uputio ga u “tajne” kao što je “prodavanje magle putem knjige “Pavelich Papers” koja je trebala biti temelj, a preko naslova “Hrvatsko Obrambeno Štivo” izvršitelj i server daljnjeg blaćenja hrvatskog naroda i hrvatske borbe za opstanak i slobodu.

Teletubisi ponovo jašu! Stoga ne čudi današnji naslov na Dnevno.hr: kako “Vlada predlaže Udbinog suradnika za člana Upravnog vijeća hrvatskog memorijalno-dokumentacijskog centra!” Poznati su nalogodavci, kao i izvršitelji, koji dan danas žare i pale hrvatskom političkom scenom. Na nama je malim ljudima, da se okupljamo, i razgovaramo o svemu ovome što se događa. Čak je i “Tarot” majstorima, te cigankama sa kolodvora koje za 20 kuna gledaju u dlan, JASNO KAO DAN, da ne ćemo imati petero djece, već da se vodi bitka za Hrvatsku, i da je jasno kamo vodi ova tračnica.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

 

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: