Novo!

Tuča BBB i Torcide u Vukovaru: produkt srpskog specijalnog rata!

Tuča BBB i Torcide u Vukovaru je produkt specijalnog rata Srba protu Hrvata. Naizgled mala tuča, može rezlutirati veći sukobom i to je neizbježno. Onaj tko ovo priziva je u daleko boljoj situaciji, jer se pušten leptir, i ahanje krila može pretvoriti u uragan sa nesagledivim posljedicama. Stoga imajmo na umu odakle je to došlo i gdje je zakuhalo, i kakve su posljedice bile u to sukobu. Kako rekoh, mala tuča, ali veliki znak da mafija nogometna vlada našim prostorima i da je u stanju napraviti sve kako bi do novih sukoba došlo iznova.

Mali video, da se nesporazumi mogu i na tribinama riješavati!

Kako su 1991 obje od ove dvije navijačke skupine BBB i Torcida išle u bitku za oslobađanje Hrvatske tako je se danas i ta pjesma okrenula protu hrvatske mladosti i Hrvatske. Nije zgorega i pogledati, profil tih navijača, što i je za sada nemoguće jer nemam uvid u to, ali kada budem imao, napisat ću par riječi. Obijest samog vrha navijačkih skupina je tolika da su se našli tući i u herojskom gradu Vukovaru, gdje su 1991 u tromjesečnoj bitki bili rame uz rame obje od ove dvije navijačke skupine. I ne samo te dvije. I vinkovački ULTRAS su bili u Vukovaru, Kohorta Osijek, Demoni iz Pule, i druge. Ne izgleda nikako dobro, no vrijeme će pokazati je li to ispravan put u ova, teška vremena, kada je bogat bogatom suborac i bratić, a Hrvat Hrvatu vuk.

1 Comment on Tuča BBB i Torcide u Vukovaru: produkt srpskog specijalnog rata!

  1. Sve izdajice pljačkaši naše baštine i djedovine nameču nam i podmeču svakojaka nedjela i zločine ostalo im je u genima da otimaju tuđe ali proči im neče. Amen.

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: