Novo!

U Podružnici Vinkovci održana promocija knjige “Dnevnik jednog unuka”!

Od svog osnutka HSP AS u svim strateškim stranačkim dokumentima obrambeni i oslobodilački Domovinski rat ističe kao temelj Republike Hrvatske, a hrvatske branitelje najzaslužnijima za slobodu u kojoj svi danas uživamo. Kako ne bi sve ostalo „mrtvo slovo na papiru“ stranački dužnosnici u svojim aktivnostima nerijetko organiziraju redovite događaje u kojima su u prvom planu hrvatski branitelji.

Na tom tragu, dana 17.03.2017. s početkom u 18,30 sati u stranačkim prostorijama u Vinkovcima održana je promocija knjige hrvatskog branitelja Ivana Dujmića pod nazivom „Dnevnik jednog Unuka“ u kojoj autor iz svoje perspektive interpretira događaje vezane uz Domovinski rat.

Na ovaj način HSP AS još jednom dosljedno pokazuje kako svaki hrvatski branitelj zaslužuje prigodu da ispriča svoju priču, a ne da istinu o Domovinskom ratu postavljaju povjesničari jugoslavenskih svjetonazora.
Ovom događaju uz brojne članove, simpatizere i stranačke dužnosnike nazočili su i član Časnog suda na razini RH i predsjednik vinkovačke Podružnice Tomislav Miličević te predsjednik HSP AS i kandidat za gradonačelnika Vinkovaca Hrvoje Niče mag. oec.

Kao kandidat HSP AS za gradonačelnika Vinkovaca, predsjednik stranke Hrvoje Niče mag. oec. još je jednom istaknuo kako je velika sramota prethodnih gradskih vlasti što Vinkovci nemaju imena ulica legendarnih postrojbi 5. gardijske brigade, 109. brigade i Dragovoljaca HOS-a te je ponovio kako će s njim na čelu vinkovački branitelji već ovog ljeta šetati ulicama Vinkovaca koja nose imena njihovih slavnih postrojbi!

Oglasi

8 Comments on U Podružnici Vinkovci održana promocija knjige “Dnevnik jednog unuka”!

 1. Milan Boban // 23/05/2017 at 21:56 //

  Svaka čast Ivane!
  Žao mi je da nisam bio nazočan na predstavljanju tako lijepe i činjenicama podkrijepljene knjige.
  Ne samo dragi naš Ivane da ti nisi prednjačio u borbi protiv JNA i srpske agresije na Hrvatsku, nego ti prednjačiš iznoseći podatke o borbi za nadolazeće hrvatske naraštaje. Samo tako se može znati da su se Hrvati borili za svoj narod i za svoju Domovinu Hrvatsku ako što zapišu. A ti to već činiš, jer si dio Domovinskog rata. Drugim riječima: aki nisi ništa zapisao, nema se šta ni pročitati. Ako ništa ne prošitaš, ništa nećeš znati šta se je događalo. Ako ništa ne znaš šta se je događalo u prošloj hrvatskoj povijesti, onda hrvatski narod nema povijest.
  Zato ti dragi hrvatski borče Ivane iznosiš one dogodovštine kroz koje si ti prošao kako bi svojim iskustvom nadahnuo nove nadolazeće hrvatske borce kako se treba boriti za Hrvatsku. A naša Hrvatska će uvijek treba odlučnih, hrabrih i požtrvovanih boraca.

  Iskreni poZDravi.

  Bog! Mile Boban, Otporaš.

 2. Hrvoje // 24/05/2017 at 08:49 //

  Svaka čast brate! Nego kaži mi gdje se može kupiti knjiga?

  • Stric Ivan // 24/05/2017 at 16:37 //

   Knjigu šaljem pouzećem, na adresu…cijena je 100 kuna, plus poštarina. Samo pošalji adresu, i šaljem.

  • Hrvoje // 25/05/2017 at 14:23 //

   Hvala brate na informaciji! Kontaktirat ću te čim dobijem štogod novaca za knjigu i poštarinu. Mailat ću ti svoju adresu. Hvala još jednom.

  • Stric Ivan // 24/05/2017 at 17:14 //

   Pošalji svoju adresu, šaljem pouzećem!

  • Hrvoje // 26/05/2017 at 14:37 //

   Evo brate Ivane, poslao sam mail sa svojim podacima. Kraj je mjeseca pa dok sam provjerio “financijsku strukturu” trebalo mi je malo vremena.

  • Stric Ivan // 27/05/2017 at 10:02 //

   ok…hvala ti!

  • Stric Ivan // 25/05/2017 at 08:35 //

   Pošaljina mail adresu, ja ti pošaljem pouzećem…

   Ivan!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: