Novo!

U spomen na hrvatske žrtve bleiburške tragedije!

Brisanjem spomena Hrvatske Vojske sa spomenika pokušalo se sakriti činjenicu da je izručena Hrvatska Vojska Nezavisne Države Hrvatske, zaštićena Ženevskim konvencijama, a ne neka »banda«, kako nas pokušavaju uvjeriti tzv. »antifašisti«.

Razlog za razmišljanje, Umjetnici, slikari!

Zašto je (kako je moguće) jedina serija slika s tematikom Bleiburga i HOOR-a nastala u New Zealandu? Što su slikali naši akademski slikari u vrijeme srbske agresije? Tko su “naši umjetnici”? Murtić, Džamonja? Što je s udrugom likovnih umjetnika? Koja i kakva djela odkupljuje Hrvatska država i njene institucije? Onu sabotažu na Mirogoju podignutu na sameljenim ciglama Zida boli, što ih (cigle) je “locirao, indentificirao i izručio” Džamonji Milan Bandić!

Odgovor na ova pitanje je ujedno i odgovor tko i zašto marginalizira razseljeništvo, onemogućuje mu povratak u Hrvatsku i još k tome razseljeništvu želi onemogućiti glasati oduzimanjem prava glasa! Samooupravno antifašističko-orjunaška klika u svim porama totalne vlasti.

Druga faza: Oslobođenje od unutarnje okupacije

Da bismo bolje shvatili događaje koji se odvijaju pred našim očima, tako blizu, a nekad tako daleki, naveo bih tzv. ustavne promjene, koje nisu ništa drugo nego legaliziranje nestanka, a pošto je protiv volje hrvatskoga naroda, i uništenja hrvatske Države. Dokument koji upravo pišu «ustavni stručnjaci» bit će jedinstven u povijesti, bit će antiustav, tj. dokument kojim se ukida hrvatski suverenitet, a time i hrvatska Država! Kao što je i Američka Republika nastala u dvije faze, pobjedom nad engleskim kolonijalnim izrabljivačem 1774. te konačno stala na noge pobjedom nad Britanskom agresijom 1812., tako i uspješan otpor antiustavu i «EU integracijama» hrvatskoga naroda moramo shvati kao drugu fazu oslobođenja, fazu oslobođenja od unutarnje okupacije, ili u slučaju neuspjeha, tragediju hrvatskoga naroda sličnu onoj iz 1918. i 1945. godine.

Izvor: Otporaš

S/I

Žig

1 Comment on U spomen na hrvatske žrtve bleiburške tragedije!

  1. Milan Boban // 08/05/2018 at 12:32 //

    Danas je točno 73 godine od povlačenja hrvatske vojske iz Zagreba i cijele Hrvatske i Velikog Exodusa Hrvata u našoj hrvatskoj povijesti.
    Takošer od danas počima naša Hrvatska Golgota koja je više poznata imenom BLEIBURŠKA TRAGEDIJA HRVATSKOG NARODA.
    SLAVI SVIM ŽRTVAMA BLEIBURGA I BLEIBURŠKE TRAGEDIJE I KRIŽNOG PUTA!!!

    http://otporas.com/zelja-moje-majke-ive-viceke-boban-gabric/

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: