Novo!

U susret prosvjedu u Vukovaru!

 

Nitko drugi nema moralno niti bilo koje drugo pravo voditi hrvatsko pučanstvo u regije ili slične patvorine, i to u jednom pravcu bez mogućnosi povratka! Pa devedesetih smo se iščupali iz jedne takve monstruozne države! Onaj tko misli da ima pravo na mijenjanje sudbine hrvatskog naroda, rasprodaju hrvatskog nacionalnog bogatstva, veleizdajničke aktivnosti, progon branitelja i njihovo sustavno uništavanje, što trpe ne samo branitelji i invalidi, već svi pošteni građani Hrvatske neka nam svima pokaže gruntovni izvadak u kojem piše da mu je Republika Hrvatska skupa sa narodom i manjinama koje priznaju Hrvatsku državu, njegova osobna svojina sa upisanim vlasništvom 1/1!!

Takav ne postoji niti će se roditi! Hrvatski narod je već više od 1500 godina na prostoru Hrvatske i Herceg-Bosne, i omaklo se svakom agresoru zamisao da iskolje Hrvatski narod, da ga uništi, spali, pobaca u jame! Varaju se oni koji misle da će Hrvat još dugo šutjeti! Strpljenje je pri kraju i na izdisaju! Mislim da je došlo vrijeme kada će se dezerteri i izdajnici i svi drugi političari koji imaju komunističko-udbaške korijene, bez obzira na stranačku pripadnost, dakle neovisno je li bio u HDZ-u ili SDP-u ili HNS-u, morati skloniti iz svakodnevnog političkog života-ZAUVIJEK, i to bez mogućnosti, reaktiviranja političkog statusa ili novog/starog trenda mijenjanja dresova tj. stranke!

Vjernim agentima i sljedbenicima KOS-a i UDBA-e ne će preostati ništa drugo do ušutkati se. No nešto bih poručio tim tikvanima koje oduševljavaju kartice, moć i bogatstvo, izdaja i naslađivanje tuđom nesrećom! Niste nedodirljivi! Naprotiv! A niste ni nešto ekstra hrabri! Na Bleiburgu su vaši očevi i stričevi pobili 500.000 golorukih Hrvata i Hrvatica! A u Vukovar vam dolaze unuci i praunuci, pokojnih bojovnika sa Bleiburga, Križnih puteva, i 1500 masovnih grobnica iz Hrvatske i Herceg-Bosne!

I svi dolazimo na jedno mjesto: u Vukovar! Pa valjda nećete pobjeći u Argentinu, a tak bi vas rad šteli vidjeti!?

Stric Ivan!

2 Comments on U susret prosvjedu u Vukovaru!

  1. Milan Boban // 23/09/2018 at 12:24 // Odgovori

    Koje su to tajne snage u Hrvatskoj koje kriju ISTINU O JASENOVCU od 1941 pa sve do današnjih dana…
    http://otporas.com/koje-su-to-tajne-snage-hrvatske-koje-kriju-istinu-o-jasenovcu-od-1941-pa-do-danas-22-rujna-2018/

    • Marko Sabic // 05/10/2018 at 17:50 //

      partizanskocetnicki potomci–eto tko cuva arhivu–

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: