Novo!

Treba poduzeti nešto!

Sve počinje od pojedinaca, od vlastite odluke koju si donio ti, koju sam donio ja. Možemo samo našim primjerom pokazati put, no svak drugi mora tim putem sam poći i doći do cilja! Kad nas se skupi satnija-dvije, tad će to biti respektabilna snaga! A bit će nas i više! Jer kad dogori do ispod noktiju, ne čekaš vatrogasce da ugase plamen, već se sam organiziraš i poduzimaš nešto!

Ova misao me drži već jedno izvjesno vrijeme, i nije došla sama od sebe. Rodila se u mojoj glavi, kada su komunističke vlasti počele privoditi članove Stožera za obranu Vukovara, na informativne razgovore! “Treba poduzeti nešto!”a što bi to moglo biti dovoljno efektno da bi vlastima i nehrvatskoj miliciji stavilo do znanja da nam polako ali sigurno nestaje urođeni hrvatski smisao za humor, strpljenje, i da se počinje stvarati kritična masa, nas, običnih malih ljudi, kojima obrazi nisu za šamaranje, jer nas je mati tu ljubila kada smo se rodili, kojima noge nisu za gaženje, već za hodanje a žuljeve koje imamo, smo dobili od Matića, Glavaševića, Kotromanovića i drugih nesposobnjakovića da ne nabrajam dalje.

Dovoljno glasno govorim da me svak može razumjeti i postaviti si pitanje: Što ja mogu učiniti za svoj Hrvatski narod? Kako mogu doprinijeti, konačnom oslobađanju iz veriga zločinačkog saveza komunista i udbomasonerije? Na koji način mogu dati svoj mali obol da bi moja djeca i djeca mojih prvih susjeda bila sretnija u jednoj novoj potpuno svježoj Domovini? Poštenijoj prije svega! Sa Hrvatskim zakonima!

Svak tko je voljan može se uključiti u borbu za Domovinu, za bolji svijet, za sreću našeg naroda! Počinje se iz svog doma. Pravaštvo nije nikada igra bila, kao što su to definirali neki političari lijevog usmjerenja, kada su devedesetih govorili ružne i pogrdne riječi za bojovnike HOS-a! Gospodo političari iz saziva Hrvatskog sabora, volio bih vidjeti nekoga od vas tko zaista ima muda, stati pred mene i neka me pokuša poniziti! A pogotovu na poljima o kojima pišem na svom Blogu! Kako dolazim iz katoličke obitelji koja vjeruje u Isusa Krista kao jedinog Boga i Otkupitelja ljudi, mislim da se taj “gospodin”, ako tako mogu nazvati osobu koja bi se usudila dirnuti u svetinju bojovnika iz NDH i Domovinskog rata, ne bi dobro provela. A kući sa sobom bi ponesla region, i ostale fantomske asocijacije, koje dolaze iz kuhinje srbijanskih veleposlanika i sivih eminencija!

Našoj Domovini je potrebna čvrsta i zdrava desnica, koja bi na vrijeme, svo kancerogeno tkivo registrirala, izolirala i uklonila! Nešto poput kirurškog zahvata, no ipak u prenesenom smislu! Pa nismo srbi valjda!? Tko je shvatio, taj je dobrodošao na nadolazeće prosvjede u Zagrebu! Svi smo pozvani, bez obzira, imali učešća u Domovinskom ratu ili ne! Zaposlen, nezaposlen, studenti, srednjoškolci-SVI!

Hrvatski narod ovaj puta odlučuje.

Nitko drugi nema moralno niti bilo koje drugo pravo voditi hrvatsko pučanstvo u regije ili slične patvorine, i to u jednom pravcu bez mogućnosi povratka! Pa devedesetih smo se iščupali iz jedne takve monstruozne države! Onaj tko misli da ima pravo na mijenjanje sudbine hrvatskog naroda, rasprodaju hrvatskog nacionalnog bogatstva, veleizdajničke aktivnosti, progon branitelja i njihovo sustavno uništavanje, što trpe ne samo branitelji i invalidi, već svi pošteni građani Hrvatske neka nam svima pokaže gruntovni izvadak u kojem piše da mu je Republika Hrvatska skupa sa narodom i manjinama koje priznaju Hrvatsku državu, njegova osobna svojina sa upisanim vlasništvom 1/1!!

Takav ne postoji niti će se roditi! Hrvatski narod je već više od 1500 godina na prostoru Hrvatske i Herceg-Bosne, i omaklo se svakom agresoru zamisao da iskolje Hrvatski narod, da ga uništi, spali, pobaca u jame! Varaju se oni koji misle da će Hrvat još dugo šutjeti! Strpljenje je pri kraju i na izdisaju! Mislim da je došlo vrijeme kada će se dezerteri i izdajnici Milanović, Josipović, Pusić, Čačić, Matić i svi drugi političari koji imaju komunističko-udbaške korijene, bez obzira na stranačku pripadnost, dakle neovisno je li bio u HDZ-u ili SDP-u ili HNS-u, morati skloniti iz svakodnevnog političkog života-ZAUVIJEK, i to bez mogućnosti, reaktiviranja političkog statusa ili novog/starog trenda mijenjanja dresova tj. stranke!

Za sada se još ne organiziramo u grupe, no ako bude potrebe učinit ćemo i to, na način da će milicajci to POSLJEDNJI saznati! Neće biti nikakvih objava preko fejsbuka, preko medija, internet portala, Tv kuća i ostalih režimskih poslušnika! Ipak svi ovi navedeni portali, mediji, Tv kuće, rade za marginalne skupine poput OCCUPY CROATIA, kojih jedva ima oko 50 i to redom psihijatrijskih slučajeva! Ostojića ne zanima 500.000 branitelja i 300.000 nezaposlenih, i još toliko sinova i kćeri! Njemu su važnije ćirilične ploče! Antihrvatski sudovi prijete onima koji su ih razlupali, sa 5 godina robije bez mogućnosti pomilovanja ili skraćenja kazne!

Radmanu, Mirjani Rakić, kao vjernim agentima i sljedbenicima KOS-a i UDBA-e je važnije dati otkaz Hrvaticama koje se bore za istinu! No nešto bih poručio tim tikvanima koje oduševljavaju kartice, moć i bogatstvo, izdaja i naslađivanje tuđom nesrećom! Niste nedodirljivi! Naprotiv! A niste ni nešto ekstra hrabri! Na Bleiburgu su vaši očevi i stričevi pobili 500.000 Hrvata i Hrvatica! A u subotu vam dolaze unuci i praunuci, pokojnih bojovnika sa Bleiburga, Križnih puteva, i 1500 masovnih grobnica iz Hrvatske i Herceg-Bosne!

I svi dolazimo na jedno mjesto: kod vas, u ZAGREB! Pa valjda nećete pobjeći u Argentinu, a tak bi vas rad šteli vidjeti!?

Stric Ivan!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: