Novo!

Treba poduzeti nešto!

 

Nitko drugi nema moralno niti bilo koje drugo pravo voditi hrvatsko pučanstvo u regije ili slične patvorine, i to u jednom pravcu bez mogućnosi povratka! Pa devedesetih smo se iščupali iz jedne takve monstruozne države! Onaj tko misli da ima pravo na mijenjanje sudbine hrvatskog naroda, rasprodaju hrvatskog nacionalnog bogatstva, veleizdajničke aktivnosti, progon branitelja i njihovo sustavno uništavanje, što trpe ne samo branitelji i invalidi, već svi pošteni građani Hrvatske neka nam svima pokaže gruntovni izvadak u kojem piše da mu je Republika Hrvatska skupa sa narodom i manjinama koje priznaju Hrvatsku državu, njegova osobna svojina sa upisanim vlasništvom 1/1!!

Takav ne postoji niti će se roditi! Hrvatski narod je već više od 1500 godina na prostoru Hrvatske i Herceg-Bosne, i omaklo se svakom agresoru zamisao da iskolje Hrvatski narod, da ga uništi, spali, pobaca u jame! Varaju se oni koji misle da će Hrvat još dugo šutjeti! Strpljenje je pri kraju i na izdisaju! Mislim da je došlo vrijeme kada će se dezerteri i izdajnici i svi drugi političari koji imaju komunističko-udbaške korijene, bez obzira na stranačku pripadnost, dakle neovisno je li bio u HDZ-u ili SDP-u ili HNS-u, morati skloniti iz svakodnevnog političkog života-ZAUVIJEK, i to bez mogućnosti, reaktiviranja političkog statusa ili novog/starog trenda mijenjanja dresova tj. stranke!

Za sada se još ne organiziramo u grupe, no ako bude potrebe učinit ćemo i to, na način da će milicajci to POSLJEDNJI saznati! Neće biti nikakvih objava preko fejsbuka, preko medija, internet portala, Tv kuća i ostalih režimskih poslušnika! Ipak svi ovi navedeni portali, mediji, Tv kuće, rade za marginalne skupine poput OCCUPY CROATIA, kojih jedva ima oko 50 i to redom psihijatrijskih slučajeva! Policiju ne zanima 500.000 branitelja i 300.000 nezaposlenih, i još toliko sinova i kćeri! Važnije su ćirilične ploče! Antihrvatski sudovi prijete onima koji su ih razlupali, sa 5 godina robije bez mogućnosti pomilovanja ili skraćenja kazne!

Radmanu, Mirjani Rakić, kao vjernim agentima i sljedbenicima KOS-a i UDBA-e je važnije dati otkaz Hrvaticama koje se bore za istinu! No nešto bih poručio tim tikvanima koje oduševljavaju kartice, moć i bogatstvo, izdaja i naslađivanje tuđom nesrećom! Niste nedodirljivi! Naprotiv! A niste ni nešto ekstra hrabri! Na Bleiburgu su vaši očevi i stričevi pobili 500.000 Hrvata i Hrvatica! A u subotu vam dolaze unuci i praunuci, pokojnih bojovnika sa Bleiburga, Križnih puteva, i 1500 masovnih grobnica iz Hrvatske i Herceg-Bosne!

I svi dolazimo na jedno mjesto: kod vas, u ZAGREB! Pa valjda nećete pobjeći u Argentinu, a tak bi vas rad šteli vidjeti!?

Stric Ivan!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: