Novo!

U zemlji slijepih, tama je svjetlo!

Čini mi se kako će većina prilagoditi boje u sljedećem sazivu Sabora, te pokušati se dokazati i to načinom, što će razapinjati iskrene Domoljube, od nemila do nedraga. Pokušat će ih rastrgati i pokazati svima kako im boje nisu prave. Po svim pitanjima. Takvima agitatorima (“kameleonima”) čuvati leđa, mogu samo nakaradne osobe koje rade protiv Hrvatskog naroda. Koji im je cilj? Tim osobama kojima nije za cilj opstanak Hrvatske Države, nije im cilj niti napredak Hrvatskog naroda. Njihov primarni cilj je zaštita osobnih interesa, kao i interesa nalogodavaca koji su redovito-političari ili tajkuni. Zato se mijenjaju boje, bojice i farbe. No ispod kože je meso:crveno. I kameleonima je meso ispod kože:crveno! Političarima je cilj dobiti pustu zemlju, spaljenu, bez Dragovoljaca i Branitelja.
“Kameleoni” u Hrvatskoj. Što bi to značilo? To bi značilo manje biračko/glasačko tijelo, i vojno (uvjetno rečeno) sposobni muškarci i žene, uklonjeni sa popisa živih. Hm… Rade li institucije za Hrvatski narod? Ma jasno je kako im nikada problem nije bio obući dres, i doći na tekmu. Kao niti drugu nekakvu odoru, majicu bilo što. Ormari su im puni. A nama i dalje ostaje letargija a njima veliki upitnik na kraju rečenice:…a što će se dogoditi, ako nam provale u ormar, i kada se ne bude više imalo obleke i znakovlja za presvlačenje? Ostat će im obraz, koji će biti crven… od šamara! Ovo zadnje se zove: “Priučeni kameleon”. Tu lekciju i tehniku će tek naučiti. Na teži način…

Uništeni su poljoprivrednici, tvornice, Branitelji pod svim mogućim lijekovima, u velikom broju i njihove supruge. Brakovi uništeni, siromaštvo opće oko nas, spec. rat putem medija iz Srbije ne prestaje sa bombardiranjem. Prvo sramotni film o udovicama dom. rata, potom Pupovac sa napadom na udruge HOS-a, zatim Jasenovac u režiji srpske vlade i E. Kusturice, i jučer paljenje i gaženje državnog stijega. A Dragovoljci i dalje 10-15 dnevno umiru…Kuda vodi sve ovo? Je li to Hrvatska za koju smo, krenuli u rat? Nitko to nije mogao spriječiti. Oni? Ma kakvi. Oni su radili na uništavanju tog sna. Što su radili “kameleoni”? Radili su sve kako bi usavršili tehniku mijenjanja boja.

 

 

Oglasi

1 Comment on U zemlji slijepih, tama je svjetlo!

  1. ISTINA & DOMOVINA
    Svaka čast

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: