Novo!

Udrugama iz Domovinskog rata!

D.T

GOSPODO PREDSJEDNICI UDRUGA PROIZAŠLIH IZ DOMOVINSKOG RATA

Gospodo predsjednici! Ako se za vas može kazati “GOSPODO”! Mnogi ste na čelu udruga proizašlih iz Domovinskog rata, da bi ste pružali pomoć braniteljima i riješavali njihove probleme.
U većini slučajeva ste se uvukli, mnogi čak i nezaslužno, na čela Braniteljskih udruga ali to je Vama na “ČAST”. Sav vaš rad se svodi na naplaćivanje članarine i osobne interese, a probleme branitelja neka sami riješavaju- branitelji.

dt

NE ĆU VIŠE O VAMA, POKAZALI STE SE SVOJIM RADOM, KAO I DO SADA!

DRAGOVOLJAC DOMOVINSKOG RATA TOMISLAV DUMENČIĆ.

Tomislav Dumenčić: Dragovoljac domovinskog rata. On brat mu i otac, tri člana iz jedne obitelji su bili dragovoljci što je u to vrijeme bila rijetkost da iz jedne obitelji svi punoljetni članovi budu pripadnici jedne borbene postrojbe. Tomislav je rođen 23.12.1971. godine s nepunih 20 godina pristupa 50-om samostalnom bataljunu a poslije prelazi u 127. Brigadu čije je pripadnik do završetka Domovinskog rata. Po završetku rata vraća se u civilni sektor te se zapošljava i osniva obitelj, ali nažalost kao i mnogi branitelji obolijeva od malignih bolesti koje nisu rijetke kod nas a u ovom slučaju od karcinoma debelog crijeva, kojeg je operirao. Na žalost i pored operacije pojavile su se ponovno metastaze koje su se proširile i na druge vitalne organe. Osobno znam u kakvom je stanju jer sam nekim čudom i sam tu bolest imao i nekim čudom preživio.

Tomislav se za pomoć, koja mu je neophodna, obraćao svim udrugama proizašlim iz Domovinskog rata kao i osobama koje vode prosvjed u Savskoj 66 ali kako to kod nas biva, odbijen je od svih njih, kojima se obratio za pomoć da nastavi liječenje.

Ovim pisanjem Vas sve prvo molim za pomoć za Tomislava da mu se pomogne i omogući putovanje iz Virovitice do Zagreba na kemoterapije koje bi nadam se mogle pomoći u liječenju te opake bolesti i koliko toliko produžile mu život.
Tomislav je u minimalnoj mirovini od nekih 2 000 kuna koje su jedva dostatne za mjesec dana, i to za zdravu osobu, ali ne i za nekoga tko je teško bolestan. Sve vas pozivam da se odreknemo jedan dan jedne kave ili kutije cigareta i taj dan apstiniramo od toga pa da omogućimo Tomislavu potrebni prijevoz iz Virovitice do Zagreba.

SVIMA VAMA VELIKOGA SRCA KOJI ĆE TE POMOĆI TOMISLAVU, UNAPRIJED SE ZAHVALJUJEM A SVE VEZANO ZA POTREBNU POMOĆ MOŽETE SE OSOBNO OBRATITI TOMISLAVU DUMENČIĆU NA BROJ MOBITELA: 098 448 901. Ili osobno meni u inboks

Senad Patrik Omić/Stric Ivan

Stric Ivan!

Oglasi
error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: