Novo!

Uhićenje Marka Skeje i hosovaca!

Napadi na Marka Skeju, i uhićenja su organizirani od Orepića, koji je od iste IX bojne HOS, zarobljen i pošteđen. Nije čudno obzirom da postoje određene insinuacije, koje govore da je M. Skejo imao udjela u aktivnostima koja nisu vezana za ratno razdoblje. O čemu je riječ mi je nepoznato, no moguće je da se radi o koristoljublju, i izvorom prihoda, koji mu je vrlo bitan. Dakle ne radi se o ratnim zločinima, jer ih nije bilo. Je rat bio rat, a IX bojna HOS-a je časno izvršavala, zadaću. M. Skejo, zapovjednik IX bojne HOS-a, je vlasnik i drugih dobara, te je spor moguć oko toga, i tih svari jer ništa nije nedodirljivo u Orepićevu svijetu pa nije niti to. Zabijanje nosa u život tuđi je stvar Policije. Dakle, ono što moram kazati i poručiti, IX bojnoj HOS-a jeste da su dobro uradili posao što su ga poštedili jer su stekli sliku humanosti u ovom slučaju, a druga slika koju Orepić daje jeste da je Srbin i ex oficir iz JNA uvijek bio i ostao neprijatelj hrvatskog naroda.To je gola istina.

Trebalo ga je poslati u Srbiju, vratiti, vezana pa neka se snalazi kod Slobe.

Političko, dno dna. Pogreška je jer su ga spasili, iz humanih razloga, ali ono što jer ostalo isto jeste, da je se okrenuo čim je došao na poziciju da nešto napravi. Greška, je koliko i istina da se ratni zarobljenik nije ubijao, na licu mjesta kao što insinuiraju određeni krugovi, u medijima! IX Bojna je časno izvršavala zadaće u vrijeme domovinskog rata.

Orepić je pucao na Hrvate, diljem bojišnice, i jasan mi je razlog, ukoliko se radi o testiranju. Vratio je srbenda ex oficir, kako može i kao znade. I ako je u mistarskim krugovima. No sa druge strane ako se radi o nečem drugom, Orepić je ispao mulj sa kakvim će se Marko Skejo još sretati. Ovo je tek početak. Teške greške, koje je Skejo počeo plaćati, a Orepić počeo naplaćivati…

Jel ruka ruku mije? Ne već je grize!

Pouka koja vrijedi za budućnost!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: