Novo!

Ujedinjenje HSP-a!

IMG_9442

Zdrava desnica i ujedinjenje u Hrvatskoj je najnužnija i najopsežnija akcija koja se mora povesti i odraditi do kraja, bez obzira na način i vrstu alata koji se mora uzeti i korisiti! Sve naše Pravaške stranke su nevjerovatno posvađane između sebe i razjedinjene, da me zaista čudi na koji način radi savjest stranačkih vođa i na koji način oni manipuliraju sa stranačkim pripadnicima!

Dobro…doduše ovo zadnje mi je jasno, no htio sam vas moje čitatelje nagnati na promišljanje i razmišljanje, i donošenje zdravorazumskih zaključaka. Čelnici desne opcije u Hrvatskoj su kao po naruđžbi UDBA-e razjedinile pravaštvo, razvodnile ono malo desnice što je bilo, pogubilo se, i pomiješale sa lijevim stranačkim pripadnicima! Ako jesu neka su. Pravaši, onda, nikada nisu bili. Desnica više nije što je nekada bila, no neka se ne zanose čelnici stranaka da su nevidljivi i da nisu poznati njihovi koraci i akcije koje smjeraju!

UDBA-a je zasijala fijasko za pokušaj ujedinjenja Pravaša Hrvatske! KGK ide u Jasenovac! Pa meni zaista nije jasno je li naša Predsjednica upoznata sa tim da je u Jasenovcu u vrijeme 2 svj.rata, tamo stradalo jedva 300-400 ljudi, a da je nakon rata od 45-51 u njemu pobijeno više od 80.000 Hrvata i Hrvatica! Znači još jedan šamar nama Domoljubima, još jedan kamen na naša pleća, koji je svojom uobičajenom predsjedničkom nepromišljenošću, od Mesića na ovamo nabačen! Niti jedan Pravaš nema pravo ići u Jasenovac, poklanjati se nepostojećim srbskim žrtvama. Sram me je takvih Pravaša koji vlastiti narod trpaju u koš sa monstruoznim ubojicama poput četnika i partizana. Zaista mi nisu jasni naputci po kojima rade ti Pravaši!?

Da li će se kod nas pojaviti neka respektabilna snaga desne orijentacije, koja bi nas mogla ujediniti, ne znam-ali bih za života volio to vidjeti! Ne bi nam tada nitko krojio kapu iz Srbije niti bi nam krojio kapu HDZ i SDP, i druge strančice, niti bi imali predsjednike izdajnike, komuniste i marionete drugih država i sistema! Zar me išta više može čuditi u našem jadnom narodu, potlačenom i pogaženom! Valjda je kod nas glavni modni krik, gaženje, vlastitog naroda, prepoznavanje vlastitih ambicija i samovolja!

Da se mene pita stavio bih na raspolaganje povjesničarima poput Stjepana Razuma i Mladena Ivezića predmet Jasenovac u razmatranje i stavljanje točke na njega, jer su njih dva došli do izvanrednih otkrića, i zaključaka, što naravno našoj predsjednici i svima drugima nije relevantno za pitanje sudbine našeg naroda i ljage koja je bačena na njega! Istina se mora znati no to nije bitno nikome osim nekolicini,među kojima sam i ja! Jesam glasao za Kolindu G.K. no samo za to da se smakne onaj ljigavac od Josipovića! To je obavljeno, no nisu riješena pitanja, vezana za istinu, pa tako i za Jasenovac! A nevezano za pravaštvo upravo to radi Kolinda Grabar Kitarović.

No nisu nam bitni predsjednici već nam je bitan za opstanak naroda zdravo desno tkivo, desnica koja može osigurati našem narodu trajan i siguran boravak u našoj zemlji NDH! A dok je četnika kod nas imat ćemo i problema, zasijanih vrtova sa plodovima mržnje i rasula koje beremo svaki dan, a beru ih i Pravaši i pravaštvo predugo, još od 1945 godine! Nesreća našeg naroda je u tome što imamo previše Juda, koji se prodaju za sitniš, šire nezdrave teme u našem narodu! Neka ovaj tekst bude opomena svim desnim strujama i neka im bude naputak kako ne treba činiti, kako ne treba trgovati ni u kojem slučaju!

Umiruje me činjenica da Hrvati nepokoreni, žive ovdje na istoku Hrvatske i ima nade za spas našeg naroda. Volim Stožer, sve članove, volim Hrvatski narod, i mrski su mi izdajnici i prodane duše! Mrske su mi i kladionice, kartanja, za i najmanju sitnicu, ne volim ni poker aparate u kafićima! Jednostavno rečeno mrzim bilo kakav oblik domoljubnog hazarda…nemam to u genima.

Nikad prodan Domovini odan!

Stric Ivan!

Žig

 

2 Comments on Ujedinjenje HSP-a!

  1. Anonimno // 13/03/2016 at 16:05 //

    Kopiram stranicu na svoj zid i uvijek mi se pojavljuje B.a.b.a., namjesto pripadajuće slike ponad teksta!

    • Čuj…stranica mi je konstantno pod napadima, tako da te to ne iznenađuje ništa. Kopiraj link željenog teksta kod sebe. Pokušaj!

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: