Novo!

Umiranje dragovoljaca! ZAŠTO!?

Dragovoljci i Branitelji umiru po desetak dnevno, a partizanke imaju lijepe dane, pionirsku maramu i kapicu sa petokrakom na glavi. Jednako takvi su i partizani. Imaju besplatan grah i vino-gemišt. Mi umiremo a oni imaju sve privilegije. Naša privilegija jedina jeste šutjeti jer moramo, jer nam je tako dano, jer nitko od nas nema petlju lanuti, galamiti o nepravdi koja nas je snašla. Naime sve što se događa upućuje na veliku urotu koja nas spriječava da išta učinimo, jer je kvocijent dragovoljačkoj populaciji opao usljed trauma, nervi su popustili, od tableta koje naizgled pomažu i koje nam trebaju pomagati. Mali dio je vidljiv, drugi dio je opsjena i prikaza. Većina njih u Saboru su ohrabreni, umiranjem našim, i to na način da su sve postavke stavljene, po rasporedu onoga tko je zadao taj zadatak. Zločinačka organizacija…Tko riješava životne testove, taj je nadrapao, jer postaje uzorak prema kojemu se ravnaju i popravljaju, utisci i dojmovi, kao i greške koje nam ispravljene se čine još i gorima. zato su špije u Saboru. Tuga i jad hrvatskog sabora! Do kada će se zvati hrvatski?

Stoga uzmite za ozbiljno: ne pijte lijekove, za epilepsiju ako je nemate, za nervoze ako je nemate. Za parkinsonovu bolest ako je nemate. Svi ti lijekovi nas more i prave ponor iz kojeg nema izlaza. Duboko je, i strmo, a dno se ne vidi. Voda je jako duboka i nije mutna ako želimo da nam budu jasniji potezi koji su pred nama, i koje moramo, kako su nam nametnuti, odraditi. Jer ako ne odradiš dragovoljno, postoji sistem kojeg su 2011, političari napravili sa MUP Srbije, predajom dokumenata, i DVD, koji su putem izaslanstva, uručeni u ruke srpske tajne Policije. Čemu onda registar Branitelja, kada je sve predano srpskoj tajnoj Policiji? Registar postoji da se zamagli počinjeno, a to se laički prozbori: Maro daj “vode”!

Kada prestaje dragovoljnost, dolazi do mjera koje se zovu: sprega ucjena, kombinacija svih mogućih mjera, koje nas prisiljavaju, da određenu djelatnost prekinemo i završimo. Najčešće razlog prekidanja je bahatost hrvatskih političara. Nerijetke su i spletke, stupice smrtonosne kao i pogrešan krug ljudi, kao i interesne sfere, koje počinju od onoga trenutka kada zasjaje, svjetlom koje vas može učiniti u daljnjem životu velikim čovjekom.Jer predatori poput komunista i četnika gledaju malo dalje i tko god im smeta ili je imalo hrvatski nastrojen, je automatski ugrožen, jer ništa nije kako izgleda…Farmaceutska industrija je toliko ukaljala svoje lice i naličje, skupa sa dijelom lijelničke elite. Etika je ugrožena. U Hrvatskoj ne postoji jedan jedini liječnik koji se je usudio javno progovoriti o ovom fenomenu, jer ih nije briga, jer im nije stalo, do ničega , jer kada smo ginuli i gubili zdravlje, oni su jeli i uživali iz svojih fotelja te pili skupa pića.

Stoga birajte nešto manje, od novca, alkohola, švaleracije, podvala, krađe, pljačke, i pranja svojih grijeha na tuđem izvoru. Birajte vrijednije, jer duh ratnika se ne predaje, već naoružava svijest svim sredstvima, koja su nam dana. Birajte vožnju biciklom, čitanje knjiga, šetnje ribičiju…Sukob jedva da je gotov a drugi i treći je na pomolu. Ako vas varaju, otmite se, i ne dajte na sebe, pa makar to bio i bijeg, koji vas može izvući iz svjetovnog života i staviti na listu hajduka, uskoka, pobunjenika protu sustava, revolucionara, kakvi su u našoj povijesti bili živjeli i još su uvijek tu među nama. Blažen je onaj tko ih vidi, i tko im može zahvaliti pogledom, ili se u sjećanju prisjetiti njihove žrtve, koja je velika i koja je bila i ostala temelj za  naobrazbu budućih pokoljenja. Zato ako je sve kako izgleda i ako ne možete dalje, dajte još onih 2% preko toga, to će biti odlučni udarac koji će vas osvijestiti, i uputiti dalje tragom onoga što se zove, jačanje duha i naoružavanje svijesti. Kada Vam ponude skidanje okova, morate dobro paziti, tko ima ključ i čija je zamisao o skidanju ičega. I o kakvim se okovima radi?…Toliko od mene.

NEMA PREDAJE!

1 Comment on Umiranje dragovoljaca! ZAŠTO!?

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: