Novo!

Uskraćivanje putovanja i posjeta nisu europske vrijednosti (…a klanje i ubijanje nedužnih Hrvata u ratu 1991-1995 jesu!?)

Četnička politika je uvijek bila i ostala prijetvorna i bahata baš kako im i priliči. Zato se podigla hajka na hrvatski državni vrh svim mogućim oružjima još od prije nekoliko mjeseci kada je u UN prikazan skandalozan film o Jasenovcu. Pa dolazak Crne žene u Zagreb…tražili su svoju djecu koji su 1991 imali bradu do pupka, krvave oči noževe krvave i kalašnjikove. Sada se atakira na hrvatski državni vrh zbog uskraćivanja putovanja po teritoriju rep. Hrvatske!?

Pa tko su ti Srbi i imaju li oni imalo srama, i na koncu dok god ne promijene svoje stajalište da nikada neće odgovarati za ratne zločine dotle bi trebali svi odreda biti persona non grata. Da upravo to: PERSONA NON GRATA! U putovnice im udariti žig persona non grata da se jednom nauče skupa sa srpskim popovima da se krimen ne zaboravlja i da je upisan u povijesti, a to je, što je Srbin napravio Hrvatu u domovinskom ratu.

Gospođa bi trebala na pregled očiju, jer od siline i agilnosti ne vidi dalje od nosa! Koji uzgred nije mali! Kao i srpski apetit za destrukcijom, i lažima.

Još jedno pitanje: Ko’ nas bre zavadi!?

1 Comment on Uskraćivanje putovanja i posjeta nisu europske vrijednosti (…a klanje i ubijanje nedužnih Hrvata u ratu 1991-1995 jesu!?)

 1. Milan Boban // 25/04/2018 at 12:05 //

  S ISTINOM na čistac. Poglavnik nije prodao Italiji Dalmaciju, Istru i hrvatska područja. Pročitajte sadržaj priložeong linka…

  http://otporas.com/s-istino

  Fala dragom Bogu Akademiku Rudolf Davorinu da je iznio oni dio hrvatske povijesti koji se prepisiva Poglavniku dru. Anti Paveliću da je prodao Dalmaciju, Istru i druga hrvatska područja fašističkoj Italiji. Zbog toga, kao tada, tako i u prošlosti kao i danas ga neprijatelji Hrvatske a osobito neprijayelji NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE, NDH napadaju i sva fašistička obilježja mu prišivaju.
  Sada se zna tko je fašištičkoj Italiji i kada prodao hrvatska područja.

  http://otporas.com/nujorski

Comments are closed.

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: