Novo!

USTAŠE SMO ILI NISMO? …ili smo prema potrebi Ustaše i katolici?

 

Razmišljam intezivno već duže vrijeme o tomu kako mi Hrvati ne možemo naprijed pa sam shvatio! Uz činjenicu da smo lopovi, da biramo lopove, mi smo dvolični lažljivci!

Oooo, da. Volimo mi citirati Dobricu Ćosića i reći kako Srbin živi laž i od laži.  Ne vidim da smo mi bolji od njih po tom pitanju. “Kazališni” katolik koji nedjeljom na misu ide prkosit novim štiklama, terencem i kaputom nije katolik. Taj je katolik na papiru, taj ne živi vjeru, ne živi Boga. Nisam ni ja dobar čovjek a ni katolik jer živim laž!

Većina ljudi koje poznajem Ustaški su sinovi, kćeri, unuci, unuke. Većina od njih voli Ustaše, Ustašku Hrvatsku, bilo kakvu samostalnu i nezavisnu Hrvatsku… ALI IPAK BIRAMO KOLINDU, PROPALE FRATRE , KOMUNISTIČKE KADROVE DISPERZIRANE U “HRVATSKO VIŠESTRANAČJE”.

LAŽEMO!!!… I U LAŽI PROVEDEMO ŽIVOT, baš kao srbovi. Nikada nismo niti pokušali imati svoju vlast, Ustašku vlast. 1991 godine, uz nametnutu krivnju o nekakvoj nacionalnoj genocidnosti, nismo postupili onako kako dolikuje ponosnom narodu, katoličkom. Nismo proveli lustraciju. Da smo lustrirali, na bilo koji način kadrove UDBA-e i KPH-a i njihove potomke, danas ne bi bili u ovom moralnom i socijalnom glibu.

LAŽEMO SAMI SEBE, LAŽUĆI LAŽLJIVCE DA NISMO “USTAŠE”, A SAMIM TIM ŠTO LAŽEMO NISMO SE DOSTOJNI NAZIVATI USTAŠAMA I KATOLICIMA. Laž  je grijeh. Bog je milosrdan ali znam da je laž grijeh, pa razmišljam koliko možemo računati na Njega. Ovaj članak nije napisan s ciljem “veličanja Ustaštva” nego s ciljem da moj hrvatski brat, zajedno sa mnom postane bolji Ustaša!

ZA DOM SPREMNI!

Izvor: Berislav Bilandžić,

predsjednik udruge Zoranić-vijeće za hrvatsku knjigu.

Stric Ivan!

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: