Novo!

“V” kao Vendeta! “O” kao Osveta! “R” kao Revenge!

Netko je osnovao udrugu kako bi sebi ugodio…te se putem vraćao u Vukovar grad, na putu je ugledao glad. Imao sam tješnje iskustvo, sa jednom bivšom službom, pa sam skužio da je Heroj na štivu, ali ne zna tko sam. Naime kada iz Vukovara netko kaže, da je Heroj, na popisu KOS-a u Nacionalu kojeg netko, ili UDBA, osobno postavio, ali ga nitko nije prepoznao, pitam se onda, što bi trebalo značiti upit i prijetnja: Zar sam ga ja kao Bloger postavio tamo!? Bolje pitati odgovorne koji su bili tamo tko je taj koji ga je skrojio, i koji ga umjetnik postavio tamo. Stoga odlazim odavde ponosan jer nisam niti jedan minut i sekund bio dio te krvoločne organizacije.

“Maja” vinkovčanka je u ludnici ili Vrapču…tako sam čuo! Bila je UDBA, ober jedan al na gore! Trajna invalidnost. Čudno je kako se baš u Vinkovcima, događaju velike i jake stvari, tako da se gotovo dan danas, pogodi i nešto negativno o čemu vrijeme može svjedočiti, kao i oni koji imaju otvorene oči. Pošalješ UDBA-ša na more, ugovoriš sastanak, odradiš kartu u jednom smjeru i središ matičara, kumove i mladu 80 godina staru iz saveza pionira koju mladoženja ne vidi. I evo happy end, za vinkovčane, a noćna mora za UDBA-u. Svjetla slabo ulaze, ali kada uđe, dozna se i ono što je potiskalo svjetlo, zapravo napon i snaga. Sila koja je u nama, je toliko jaka, i opora, gorka, da se svaki četnik opekao. Zato je i smišljen plan protu Hrvata, u Hrvatskoj. Udaraju tamo gdje najviše boli a to je obitelj, uspomene, i nadiru svud tamo gdje je muka, kajanje, ispaštanje. Četniku ne treba vjerovati jer je njihova”istina” u nekoliko stvari složena.

  1. srpstvo
  2. razaranje
  3. magija
  4. laži
  5. podmetanje
  6. izvrtanje priče, sebi u korist

Nadalje. Nije li ovo odigrano maestralno? Toliko dobro, da se pitam tko je bokte u TS i Policiji?

 

Što kazati od naših institucija i TS ako zastanu i za sedam dana prekinu istragu. Zar su zato ginuli naši operativci? Zar su za to bili u zarobljeništvu hranjeni ljudskim mesom Hrvata, prisilno? Zar su danas nakon toliko iskustva, prisiljeni sjediti u domu svom, i trpiti i šutjeti, i slagati more sa HTV-a. Zar smo to doživjeli da državno odvjetništvo ima uho kao slon Dambo, prozirno, zlobno, nenaivno, i radi na štetu Hrvata, i svih drugih u hrvatskoj domovini. Ne zamjeri, ali mi je muka, naime pošto sam pljuvan bio cijeli život, jer mi ništa nije išlo kao danas od ruke, a to je, da vam ostavim otvorena vrata, i da mi nikada više ne dođeš u život. I da mi nikada više ne pogledaš obitelj koja je ginula u ratu, krvarila…više od 600+ prezimenjaka je poginulo u ratu. Ali, pošto Bog sa ratom nema ništa, a ja sam sudionik domovinskog rata, pobrinut ću se da patiš ubojice jako dugo i da krvariš jednako kao što je krvarila moja obitelj. Niti jedno ime iz moje obitelji neću zaboraviti, i stoga ne zaboravi, što si bio i radio te činio, jer za svaki potez, laž, insinuaciju postoji zaleđe koje se jako otkrije i proslijedi onima koji mogu i hoće nešto učiniti. Ma napravi se i složi lijekić od kojeg će ti se kosti smrznuti. Naravno da ne ću pitati za glazbu koju slušam, jer mi je cajka malo pretjerano emotivna, emotivna, nepuna, bolesna od traubisode, i mogli bi cajkatori i motokultivatori te agregatori odnijeti lampion na grob svoj. Iz Srbije, gdje se i izrađuju.

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: