Novo!

Veliki brat te gleda! Veliki brat te savjetuje!

tv-front

 

Manipulacija i indoktrinacija nisu vidljive osobama koje su manipulirane i/ili indoktrinirane. U nametnutom svijetu konzumerizma ljudi postaju laka meta uvjeravanju, indoktrinaciji, propagandi, ispiranju mozga, kondicioniranju itd. Posebno je to vidljivo na našim vrlim televizijskim programima poput RTL,RTL 2,NOVA TV,HTV 1,HTV 2,HTV 3, koji su toliko razarajući, da nas uopće ne treba čuditi stanje naše nacije. ŠTO NAM TO POKUŠAVAJU PRODATI?

 

Razbijanje dvojezičnih ploča u Vukovaru je samo pozitivna reakcija na provokacije Vlade Republike Hrvatske, i poltrona koji su im na usluzi i u službi! Razbijanje je sasvim opravdano. A nakon toga kao vrhunac svega se sudi Hrvatima i Hrvaticama, koji su bili, borili se u Vukovaru, i danas žive u njemu. No i sada bivša Vlada RH, na čelu sa SDP-om i postkomunistčkim kadrom pokazuje svoje demonsko lice, dvolično. Kod nas je modni hit imati dvostruka mjerila. Kažnjavaju razbijanje ćiriličnih ploča, a ne procesuiraju zločince, četničke koljače i silovatelje, koji SLOBODNO šeću Vukovarom! Kapetan Dragan jede janjetinu i teletinu ispod peke. Dobio bi od mene limenke iz 47 godine.

Teršelićka je išla u Beograd na konzultacije u svezi Domovinskog rata. Nevjerovatno! To je isto kao da je predsjednik S.A.D-a, Barack Obama otišao u Afganistan, Irak i druge zemlje na razgovor sa njihovim predstavnicima o sudbini i putu riješavanja pitanja opravdanosti Američke agresije i statusa Američkih marinaca! Ustaška zmija!? Ne “drugovi”! Ova zmija ima drugačije znakovlje! Eh, da pogled može ubijati!

Plitka vam je pamet a sjećanje i pamćenje još kraće. No imat će te vremena o tome razmišljati u zatvoru ili van granica Hrvatske. Veleizdaja u pravom svjetlu. Više se niti ne skriva; bar sam takvog mišljenja da je izdaja nešto sramotno,skriveno od očiju javnosti i obitelji. Sve ovo nas čini sve napetijima i podložnijima propagandi koja nam se servira putem medija! Velik broj eksperimenata zaključuje da psihička napetost, tjeskoba i razumijevanje stvari kontroliraju perceptivnu granicu. Ukoliko napetost kod pojedinca postaje sve veća i veća, on percipira sve manje na svjesnoj razini i postaje sve podložniji subliminalnim podražajima.

Naravno nitko nije imun na te vijesti koje nam stižu od dičnih boraca za ljudska prava! Kako se napetosti smanjuju, pojedinci percipiraju veći raspon informacija na svjesnoj razini te su tako i manje podložni subliminatima. Što se pojedinac više trudi percipirati subliminate, manja je vjerojatnost da će ih zaista i percipirati. Dakle postoji lijek protiv toga: Bojkotirajte televizijski program! Počnite sa građanskim neposluhom. Ništa veliko za početak. U svojoj okolini krenite, pa neka taj neposluh postane i preraste u narodni odpor pa će te vidjeti kako Tv kuće to prikazuju u onom svijetlu koje njima odgovara! Vječiti oportunizam nacionalnih Tv kuća koji je postao nesnošljiv i odvratan, u svakom trenutku sa mogućnošću adaptiranja i prilagodbe novonastaloj situaciji! Eto to je lažljiva neistinita etika, koje se drže urednici programa nacionalnih Tv kuća. Region!? Documenta!? SDP!? HNS!? ANTIFA!? Teršelići, Pusići, Milanovići, Frljići, Tomići i ini “drugovi”previše smo gledali vaša ružna i mrka lica! Pa i dio HDZ, su mahom drugovi. Ma nosite se svojoj kući! U Srbiju!! Kao da su studirali umijeće laganja, prijetvornosti, dvoličnosti i pokvarenosti! No jedno moram priznati: Jako dobro im ide! Sotonini pitomci!

Vaš komentar:

error: Content is protected !!
%d blogeri kao ovaj: